Kde sledovat Kocour v botách: Poslední přání online

Foto: Universal Pictures

Kocour v botách: Poslední přání je pokračování snímku Kocoura v botách (2011), které je možné sledovat online. Film ze světa Shreka patří mezi největší překvapení roku 2022 a zároveň mezi nejlepší animáky.

Kocour v botách: Poslední přání online na iTunes nebo Amazon Video

Kocour v botách právě zachránil obyvatele jednoho městečka před řáděním zuřivého obra, jenže při tom přišel o předposlední ze svých životů. Takové zjištění by zamávalo s mnohem odolnějším charakterem…

Animák Kocour v botách: Poslední přání je možné ještě stále vidět v kině, v zahraničí ale už dorazil na stream. Přesněji na prémiové služby iTunes nebo Amazon Video, prozatím však bez češtiny v jakékoliv podobě. Není vyloučeno, že animák Kocour v botách: Poslední přání dorazí společně s novou platformou SkyShowtime, která bude spuštěna v Česku již někdy v únoru tohoto roku. Mezitím se však může objevit na serverech jako O2TV, kde bude k vypůjčení nebo zakoupení.

Přestože film Kocour v botách: Poslední přání dorazil v minulém roce na poslední chvíli, troufám si tvrdit, že se stal animákem roku. Film, který má necelé dvě hodiny, vám uteče jako voda. I tak se ale kapitola Kocoura v botách velmi posune dál a z kina si i nějaké to ponaučení odnesete. Sladkou tečkou na závěr je potom známá nostalgie, kterou ucítíte především na konci filmu, a ta vás zahřeje u srdce. A pokud jste milovníci koček, tak je pro vás tento film značnou nutností.

Foto: Universal Pictures