Do Česka v únoru vtrhne další konkurent Netflixu: SkyShowtime

Foto: Tulsa King (Paramount+), Halo (Paramount+)

V minulém roce se Česko dočkalo příchodu HBO Max a Disney+, letos v únoru navíc dorazí ještě jedna velká konkurence pro Netflix – streamovací služba SkyShowtime. Mnoho podrobností (včetně ceny) ještě neznáme, už teď ale víme, na co se vlastně těšit.

Velký hráč na poli streamovacích služeb, SkyShowtime, dorazí do Česka někdy v únoru tohoto roku. Služba v sobě kombinuje obsah Paramountu+ a Peacocku, můžeme se tedy těšit na pořádnou porci titulů. SkyShowtime navíc může nabídnout podstatnou část toho, co spadá pod studia Paramountu, Universalu, Miramaxu nebo Dreamworksu, v nabídce se zcela jistě objeví také něco ze CBS, NBC, MTV, Hallmarku nebo ze Sky a Showtime.

České diváky určitě zajímá, jak to bude s lokalizací titulů. SkyShowtime se netají tím, že většinu již existujících dabingů bude ignorovat, namísto toho bude vytvářet vlastní. O české titulky by ale nouze být neměla, ačkoliv ze severských zemí slyšíme, že obsah je zatím dost neúplný a spousta velkých titulů a lokalizací zatím chybí.

O SkyShowtime víme také to, že získala exkluzivní evropská práva na jednadvacet lokálních seriálů od společnosti Warner Bros. Discovery, a to včetně některých populárních pořadů, které dosud byly nebo ještě jsou na HBO Max.

Očekávané seriály, které snad SkyShowtime nabídne

S příchodem nové streamovací služby do Česka dorazí také očekávané seriálové hity posledních let, které prozatím nebylo možné sledovat oficiální cestou. Mezi nimi se snad objeví Halo, Yellowstone, 1883, Star Treky, loňská pecka The Offer (o vzniku filmu Kmotr), Tulsa King se Sylvesterem Stallonem a mnoho dalších. Diváci by neměli být ochuzeni ani o zajeté série jako New Amsterdam, Městečko Twin Peaks, Dexter nebo Panství Downton. Služba může nabídnout také populární kriminálky NCIS, Zákon a pořádek nebo CSI: Las Vegas.

The Offer – minisérie o vzniku Kmotra

Tulsa King – Stallone v seriálu Taylora Sheridana

Halo – adaptace stejnojmenné videohry

Filmová nabídka Skyshowtime

SkyShowtime bude při svém startu určitě lákat na jeden z nejlepších filmů minulého roku – Top Gun: Maverick, dříve nebo později by mohla také nabídnout nový Vřískot, horor Úsměv, druhého Ježka Sonica nebo očekávanou novinku Babylon, kterou teprve uvedou česká kina. Z kultovních a známých filmů by neměly chybět tituly Pulp Fiction: Historky z podsvětí, série Rychle a zběsile, Mission Impossible, Indiana Jones, Transformers, Jason Bourne, Jurský park a mnoho dalších.

Top Gun: Maverick – jeden z nejlepších filmů roku 2022

Babylon – Režisér La La Landu je zpět