10 novinek na Netflixu v češtině, které musíte vidět

Foto: Rekrut, Sláva, Bledé modré oko (vše Netflix)

Milovníci českého dabingu si z aktuálních novinek Netflixu určitě vyberou. Nedávno byla uvedena druhá řada skvělé Alice in Borderland (povinnost pro fanoušky Hry na oliheň), pokračování také dostaly Ginny a Georgia nebo filmový hit Na nože, který dorazil na Netflix s podtitulem Glass Onion. Za pozornost navíc stojí dnešní novinka Bledé modré oko (Christian Bale), noirovka Kodaňský kovboj od režiséra Drive nebo jihokorejský thriller Sláva.

Alice in Borderland – 2. řada

Hrají se tu drsnější hry a celé je to tu mnohem divočejší a krutější. Podaří se Arisuovi vrátit do skutečného světa a bude to celé vůbec stát za to? Pokračování japonského sci-fi seriálu, který tu byl ještě před Hrou na oliheň.

Bledé modré oko

Bývalý detektiv se ujme vyšetřování záhadné vraždy, ke které došlo na americké vojenské základně. Pomáhat mu přitom bude mladý kadet z West Pointu jménem Edgar Allan Poe. Christian Bale v dalším filmu Scotta Coopera (Nepřátelé).

Ginny a Georgia – 2. řada

Na Georgiu s Ginny čekají ve Wellsbury nové lásky i velké překážky. Dávná tajemství, která se derou na světlo, můžou ale všechno převrátit vzhůru nohama. Pokračování seriálu s kriminálním nádechem.

Kodaňský kovboj – 1. řada

Celý život ji kvůli jejím záhadným nadpřirozeným schopnostem prodávali jako talisman pro štěstí. Teď konečně přichází čas, aby se pomstila. Skandinávský noirový seriál Nicolase Windinga Refna (Drive), ve kterém hraje Angela Bundalovic (Déšť).

Na nože: Glass onion

Proslulý detektiv Benoit Blanc vyrazí do Řecka rozmotat spletitou záhadu, ve které figuruje jeden miliardář a nesourodá parta jeho přátel. Daniel Craig v čele hvězdného obsazení v další detektivce ve spolupráci s Rianem Johnsonem.

Nevyzpytatelné cesty Boží

Soukromá vyšetřovatelka tvrdí, že je silně paranoidní. Nastoupí proto do psychiatrické léčebny, aby tam přišla na kloub záhadné smrti jednoho pacienta. Thrilleru, který režíroval Oriol Paulo (Záhadná bouře).

Pinocchio Guillerma del Tora

Nádherný hudební film, ve kterém oscarový filmař Guillermo del Toro pomocí fázové animace znovu vypráví příběh slavné dřevěné postavičky. Namluvili Ewan McGregor, David Bradley, Gregory Mann, Tilda Swinton, Finn Wolfhard, Christoph Waltz a další.

Rekrut – 1. řada

Začínající právník ze CIA vstoupí do nebezpečného světa mezinárodní špionáže, když přijme případ bývalé agentky, která vyhrožuje, že zveřejní kompromitující informace. Akční špionážní seriál od tvůrce Zelenáče. V hlavní roli Noah Centineo.

Sláva – 1. řada

Na střední škole zažila brutální šikanu. Po dlouhých letech pak přijde s ďábelským plánem, jak přinutit pachatele, aby za svoje zločiny konečně zaplatili. Hye-kyo Song v jihokorejském thrillerovém seriálu.

Vlastizrada – 1. řada

Zástupce šéfa britské tajné služby MI6 má před sebou slibnou kariéru. Když se ale znovu setká s ruskou špiónkou, bude možná muset přehodnotit celý svůj život. Charlie Cox (Daredevil) v akčním seriálu od scénáristy Mostu špiónů.