Kde sledovat Teen Wolf: The Movie online

Foto: Paramount+

Teen Wolf: The Movie (2023) je filmové pokračování seriálu Teen Wolf (Vlčí mládě), který je možné vidět online na streamovací službě Paramount+. Za snímkem, který měl premiéru 26. ledna, stojí stejný tvůrčí tým, jako za seriálem z roku 2011 – Russell Mulcahy a Jeff Davis.

Teen Wolf Movie online na Paramount+

Objevilo se děsivé zlo. Vlci opět vyjí, ale jen vlkodlak, jako je Scott McCall, dokáže shromáždit nové spojence a znovu spojit důvěryhodné přátele, aby se postavili tomu, co by mohlo být nejmocnějším a nejsmrtelnějším nepřítelem. Film je pokračováním seriálu MTV Teen Wolf (2011-2016) a většina herců si v něm zopakuje své role.

Paramount+ v Česku již v únoru 2023

Velký hráč na poli streamovacích služeb, SkyShowtime, dorazí do Česka někdy v únoru tohoto roku. Služba v sobě kombinuje obsah Paramountu+ a Peacocku, můžeme se tedy těšit na pořádnou porci titulů. SkyShowtime navíc může nabídnout podstatnou část toho, co spadá pod studia Paramountu, Universalu, Miramaxu nebo Dreamworksu. Teen Wolf Movie v češtině tak bude s největší pravděpodobností dostupný v Česku již v únoru roku 2023.

Foto: Paramount+