Kde sledovat seriál Kukačky 2 online a zdarma

Foto: Česká televize

Seriál Kukačky je oblíbeným diváckým seriálem České televize, který je možný sledovat online. Úspěch první řady (2021) dal vzniknout nové sérii, která se vysílá od 20. ledna 2023. I tu lze sledovat online a zdarma na stránkách iVysílání. Nové díly vycházejí každý týden.

Kukačky 2. řada online a zdarma na iVysílání

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musejí se rozhodnout, co udělají.

Ve druhé řadě Holcovi a Kadlecovi rozhodnou, že jediné možné řešení je sestěhovat se na jedno místo. David, který výměnu zavinil, nabídne svůj dům Tereze a Martinovi. Od té chvíle začíná „boj“ za klidné soužití. Všichni zúčastnění se snaží, chtějí, aby se vše podařilo, jenže každý další den přináší nové a nové překážky.

Kukačky patří k nejoblíbenějším seriálům současnosti, první série nabídla jen třináct epizod, stejný počet pak uvidíme ve druhé řadě. Vrací se i hlavní protagonisté (Marta Dancingerová, Marek Adamczyk, Viktor Sekanina, Sabina Remundová, David Novotný), režisérem je opět Biser A. Arichtev. Nové epizody bude možné vždy sledovat online a zdarma na stránkách iVysílání nebo na obrazovkách České televize (od 20. ledna 2023).

Diváci k druhé řadě zatím přistupují opatrně, ve většině případech se ale pilotní díl líbil. Vytýká se snad jen pomalejší start, což byl ale mohli tvůrci seriálu napravit v následujících epizodách. Na české televizní poměry ale stále nadstandartní zážitek.