22 skvělých novinek na HBO Max z posledních dvou týdnů

Foto: C'mon C'mon (A24), Živí mrtví (AMC), Marshall (Open Road Films)

Streamovací služba HBO Max měla poslední zářijový týden menší útlum, na začátku října ale nasadila zběsilé tempo. Do její nabídky se dostal nový animák DC Liga supermazlíčků, premiéru zde měly také festivalové hity C’mon C’mon a japonské Drive My Car. HBO Max nově láká na původní trilogii Spider-Mana od režiséra Sama Raimiho, kultovní Osvícení, Hitchcockovu klasiku Na sever Severozápadní linkou, Requiem za sen, radost také mohou mít fanoušci Živých mrtvých, Malého Sheldona nebo Lovců duchů.

C’mon C’mon

Život trochu osamělého rozhlasového novináře Johnnyho (Joaquin Phoenix) se na moment zastaví, když se musí postarat o svého malého a podivínského synovce Jesseho.

DC Liga supermazlíčků

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku – ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny.

Den zrady

Během zběsilých dnů před prezidentskými primárkami v Ohiu je tiskový mluvčí probíhající kampaně (Ryan Gosling) vtažen do politického skandálu, jenž ohrozí šance kandidáta, kterého zastupuje, stát se prezidentem.

Drive My Car

Júsuke Kafuku je slavný herec a režisér, který se vyžívá v řízení svého červeného Saabu 900. Během angažmá na festivalu v Hirošimě musí tuto radost nedobrovolně přenechat mladé málomluvné řidičce Misaki.

Kung Fu Panda I, II

Foto: Paramount Pictures

Panda je trochu lenoch, ale přece jenom se odhodlá splnit svoje poslání. Stane se kung-fu válečníkem, aby porazil mocného padoucha, který ohrožuje celé údolí.

Legendární parta

Animované dobrodružství přináší kouzelný příběh o legendární partě, ve které se poprvé sešli Jack Frost, Velikonoční zajíček, Santa Claus, víla Zuběnka a Sandman. Tito hrdinové musí zabránit zlovolnému Bubákovi převzít vládu nad světem…

Lovci duchů – 12. až 15. řada

Foto: CW Television Network

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky.

Marshall

Příběh Thurgooda Marshalla, budoucího prvního afroamerického soudce Nejvyššího soudu Spojených států, který v roce 1941 obhajoval černošského šoféra obviněného ze znásilnění a pokusu o vraždu svého bohatého zaměstnavatele.

Malý Sheldon – 6. řada

Foto: CBS TV Network

Pro devítiletého Sheldona Coopera není snadné vyrůstat ve východním Texasu. Být největším géniem své generace, který vyniká v pokročilé matematice i vědě, totiž není vždycky výhodou.

Městečko Fortitude – 2. a 3. řada

Arktické městečko Fortitude, kde nikdy nedochází k žádným násilnostem, je svědkem vraždy anglického profesora Stoddarta, který zde zkoumal přírodní jevy. Místní šerif se ujímá vyšetřování…

Na sever Severozápadní linkou

Americká kontrašpionáž si vymyslí neexistujícího agenta. Tajné služby si tohoto agenta ztotožní s reklamním odborníkem Rogerem Thornhillem, který se tak jako volavka dostane do neproniknutelné hry agentů…

Ostrým nožem

Film podle skutečných událostí sleduje příběh Ľudovíta, který ztratil syna při brutálním útoku neonacistů. V důsledku selhání slovenské legislativy jsou útočníci brzy propuštěni a Ľudovít čelí absurdní situaci bez šance na spravedlnost.

Osvícení

Neúspěšný spisovatel Jack Torrance přijme práci správce v luxusním horském hotelu Overlook, který je přes zimu zcela odříznutý od světa. Pro muže je to vítaná příležitost najít klid na práci. Jenže od první chvíle se zdá být něco v nepořádku…

Policajti z L. A. – 5 řad

Foto: NBC

Strhující drama, které se odehrává na plážích Malibu i v ulicích východního Los Angeles, vás zavede do života policistů, vrahů, obětí a jejich rodin.

Poslední čas na lásku

Foto: Overture Films

Stárnoucí muzikant Harvey Shine v sobě na dceřině svatbě v Londýně znovu objeví romantika a najde novou životní lásku…

Psanci – 2. řada

Sedm osob z velmi odlišných poměrů musí za své chyby zaplatit úklidem a renovací opuštěné budovy v Bristolu. Když jsou tito nesourodí jedinci nuceni trávit čas jeden s druhým, začne mezi nimi houstnout napětí a jejich trpělivost je vystavena zkoušce.

Příšerákovi 2

Zachránili jste nedávno svět a myslíte si, že vám to zaručuje celoživotní zásobu štěstí? Chyba! Každodenní život má protivný zvyk znovu vám házet klacky pod nohy…

Requiem za sen

Foto: Artisan Entertainment

Delirická noční můra čtyř nešťastlivců, kteří jsou odhodlaní zaplatit za závislost vlastním životem. Začne to jednou pilulkou a pak… Kultovní drama Darrena Aronofskyho.

Shrek: Zvonec a konec

Shrekovi se zasteskne po dobách, kdy byl skutečných zlobrem, a tak podepíše s nesympatickým skřetem dohodu, díky které získá zpět svůj mocný řev…

Spider-Man I, II, III

Když ho kousl geneticky upravený pavouk, získal plachý teenager Peter Parker nové superschopnosti. V boji proti bezpráví a mstivému padouchovi se mu určitě budou hodit.

Uklízečka – 2. řada

Foto: Fox Network

Kambodžská lékařka přijíždí do USA kvůli léčbě, která má zachránit jejího syna. Když systém selže a ona je nucena se skrývat, stane se uklízečkou profesionálních zločinců…

Živí mrtví – 11. řada

Foto: AMC

Seriál zachycuje strhující lidské drama, které rozpoutala zombie apokalypsa. Točí se kolem skupinky přeživších pod vedením Ricka Grimese (Andrew Lincoln), kteří cestují napříč americkou Georgií ve snaze najít nový bezpečný domov.

Pokračuj na minulý přehled novinek z HBO Max