21 novinek, které uvede Netflix tento týden

Foto: Cyberpunk: Edgerunners, Winx Saga: Osud, Neohrožení (vše Netflix)

Netflix v polovině září uvede anime seriál inspirovaný videoherním hitem Cyberpunk 2077, zajímavé originální filmy – hudební komedii Bejval sem slavnej, polské dobrodružné drama Broad Peak nebo Pomstu na druhou s dvojicí oblíbených hereček Maya Hawke (Stranger Things) a Camila Mendes (Riverdale). Seriáloví fanoušci navíc dostanou druhou řadu oblíbené fantasy Winx Saga: Osud, dorazí také nové epizody populární reality-show Láska je slepá, týdenní nášup novinek, mezi nimiž se pravděpodobně objeví i řada prozatím neoznámených licencovaných filmů, ukončí zdařilá španělská komedie Zrcadlo, zrcadlo.

Cyberpunk: Edgerunners

V dystopickém světě prolezlém korupcí a plném kybernetických implantátů se nadaný, ale lehkomyslný kluk z ulice snaží stát žoldákem a renegátem v jednom a žít na hraně. (13. září)

Hříchy naší matky – minisérie

Děti Lori Vallowové zmizí a při pátrání vyjde najevo série podezřelých úmrtí a vražda. Policie se zaměří i na jejího manžela, který spolu s ní očekává brzký konec světa. (14. září)

Katolická škola

Foto: Netflix

V Římě roku 1975 spáchají tři studenti katolické střední školy pro chlapce zločin, který naprosto šokuje jejich spolužáky i veřejnost. Podle skutečné události. (14. září)

Škola zlomených srdcí – 1. řada

Šokující nástěnná malba odhalí, s kým to studenti z Hartleyské střední potají táhnou. Její autorku Amerie kvůli tomu ale všichni zavrhnou. (14. září)

Zmizení v Lørenskogu – minisérie

Foto: Netflix

Norskému miliardáři zmizí beze stopy manželka. Pátrání po ní ztěžují policii rozběsnění novináři a prolhaní informátoři. Podle skutečných událostí. (14. září)

BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy – nové díly

Temné síly chtějí oživit bohyni zkázy Anthrasaxu, a království Meta-llicana proto musí přivolat na pomoc nevypočitatelného temného čaroděje. (15. září)

Broad Peak

Když se Maciej Berbeka vrátí z výpravy na Broad Peak, ukáže se, že vlastně nevystoupil na vrchol. Po pětadvaceti letech se nakonec rozhodne zkusit to znova. (15. září)

Erin Brockovich

Foto: Universal Pictures

Emocemi nabité drama o dvakrát rozvedené matce, která se postaví proti nespravedlnosti. Za ztvárnění hlavní role získala Julia Roberts Oscara. (15. září)

Terim – minisérie

Legendární trenér Fatih Terim zavzpomíná na svoje fotbalové začátky i na trenérskou kariéru, během které dovedl několik týmů ke slavným vítězstvím. (15. září)

Bejval sem slavnej

Dvacet let po vrcholu kariéry se bývalá hvězda chlapecké kapely seznámí s mladým nadaným bubeníkem a nečekaně dostane druhou šanci se proslavit. (16. září)

Dům na vlnách

Jednoho osudového léta se parta školáků ocitne v opuštěné budově, která pluje po otevřeném moři. A cestu domů budou muset hledat ve svém nitru. (16. září)

Flashdance

Foto: Paramount Pictures

Přes den svařuje v ocelárnách a v noci tančí v baru, ale chtěla by se stát balerínou. Najde v sobě Alex dost odvahy, aby šla za tímhle velkým snem? (16. září)

Gymnastická akademie: Druhá šance – minisérie

Foto: Netflix

Kyra, čtrnáctiletá gymnastka z USA, přijíždí do Austrálie, aby se pokusila získat stipendium na elitní gymnastické akademii. Je to její druhá šance, ale také poslední. (16. září)

Láska je slepá – nové díly

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (16. září)

Jogi

Jsou 80. léta a v Indii roste sociální napětí. Tři přátelé, každý jiného vyznání, se pokusí provést ušlechtilý, ale nebezpečný plán na záchranu stovek lidí ve svém městě. (16. září)

Neohrožení – 1. řada

Všemocná bohyně převtělená do mladé ženy musí využít svoje božské schopnosti, aby pomstila smrt sestry a ochránila rodinu před zkázou. (16. září)

Pomsta na druhou

Svržená královna nóbl soukromé školy uzavře tajnou dohodu s nevýraznou novou studentkou a pak se obě společně pomstí svým nepřátelům. (16. září)

Santo – minisérie

Dva poldové na opačných březích Atlantiku musí spojit síly při horečném pátrání po hlavě drogového gangu. Přitom se ani neví, jak tenhle nebezpečný zločinec vypadá. (16. září)

Skandál: Jak sundat Wirecard

Foto: Netflix

Wirecard jako nová firma na zpracování plateb okouzlila bleskovým úspěchem celý finanční sektor. Tým odhodlaných novinářů pak ale odhalil její podvody nevídaných rozměrů. (16. září)

Winx Saga: Osud – 2. řada

Parta náctiletých se na čarodějné internátní škole Alfea odhodlaně učí ovládat svoje kouzelné schopnosti, držet krok se soupeři a neztrácet hlavu kvůli lásce. (16. září)

Zrcadlo, zrcadlo

Zaměstnanci kosmetické firmy se s vlastními touhami vyrovnávají tím, že se sami se sebou hádají před zrcadlem. Oslava výročí založení firmy se přitom nezadržitelně blíží. (16. září)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne