17 filmů nebo seriálů, které přidá Netflix tento týden

Foto: Císařovna (Netflix), Blondýnka (Netflix), Dobrý doktor (Sony Pictures Television)

Netflix už ve středu uvede jedno ze svých prvních oscarových želízek, drama Blondýnka o životě Marilyn Monroe, ve kterém si titulní postavu zahrála Ana de Armas (Na nože, Není čas zemřít). Kromě očekávaného historického filmu dorazí také pátá řada Dobrého doktora, šestou sérii představí Nejdrsnější věznice světa. Premiéru bude mít německý seriál Císařovna, konec týdne Netflix zakončí příchodem licenčních titulů. Dorazí Halloween: H20, Parfém: Příběh vraha a pravděpodobně hned několik dalších, předem neohlášených filmů.

Hledání nekonečna

Významní matematici, částicoví fyzici a kosmologové probírají téma nekonečna a ohromujících dopadů, které má na náš vesmír. (26. září)

Blondýnka

Odvážný fiktivní portrét hollywoodské legendy Marilyn Monroe ukazuje její bouřlivý život i cenu, jakou zaplatila za slávu. (28. září)

Dobrý doktor – 5. řada

Šikovný, ale autistický chirurg se syndromem učence nastupuje do prestižní nemocnice. Jenže pacienti i ostatní zaměstnanci ho nepřijímají zrovna s důvěrou. (28. září)

Jak si namazat pracháče na chleba: GameStop – 1. řada

Amatérští obchodníci se pustí do realizace odvážného plánu na rychlé zbohatnutí a vyvolají chaos na burze. Dokážou ale porazit profíky z Wall Street v jejich vlastní hře? (28. září)

Nejdrsnější věznice světa – 6. řada

Foto: Netflix

Investigativní novináři se dobrovolně nechají zavřít do těch nejhorších světových věznic, kde vládne strach a brutalita. (28. září)

Too Hot to Handle: Brazílie – 2. řada

Zábavná reality show, ve které v pohádkovém plážovém resortu soutěží sexy mladí Brazilci o 500 tisíc brazilských realů. Kdo chce vyhrát, bude se muset vzdát sexu. (28. září)

Císařovna – 1. řada

Nezkrotná Alžběta se zamiluje do císaře Františka Josefa a nečekaně se stane jeho nevěstou. Na vídeňský dvůr přichází v napjaté době plné intrik. (29. září)

Do hloubky: Případ vraždy v ponorce

Novinářka Kim Wall dorazí za vynálezcem Peterem Madsenem na jeho ponorku. Když pak ale zmizí a on začne měnit svoji výpověď, na světlo postupně vyjde děsivá pravda. (30. září)

Entergalactic

Ctižádostivý umělec Jabari lavíruje mezi úspěchem a láskou. Přestěhoval se totiž do vysněného bytu na Manhattanu, kde mu do oka padla holka odvedle. (30. září)

Neviditelná štěňátka – 1. řada

Ve strašidelném domě žijí tři roztomilí duchové štěňátek. A malý klučina, který se tam s rodinou nastěhuje, by jim rád pomohl proměnit se zpátky v opravdové pejsky. (30. září)

Plán A, plán B

Upřímná dohazovačka se nastěhuje do kanceláře hned vedle cynického rozvodového právníka. Nemůžou si přijít na jméno, ale časem to mezi nimi začne jiskřit. (30. září)

Rainbow

Temperamentní puberťačka se s výstředními společníky vydá na neobyčejnou cestu. Chce najít mámu, musí se ale přitom vyhnout spárům ženy, která má zlo v genech. (30. září)

Zem je láva – 3. řada

Týmy soutěžících si hledají cestičky v místnostech plných lávy. Skáčou ze židlí, visí na závěsech a houpají se na lustrech. Ano, přesně tak! (30. září)

Čapí dobrodružství

Junior a jeho čapí parťáci už doručují jenom balíky. Když si ale někdo nečekaně objedná miminko, budou muset udělat výjimku. (1. října)

Halloween: H20

Foto: Dimension Films

Laurie i po dvaceti letech pořád děsí vzpomínky na bratra Michaela Myerse. Ten se ale nečekaně vrátí a její nejhorší noční můry se stanou skutečností. (1. října)

Kalifornský sen

Světoznámá zpěvačka v Los Angeles potřebuje dát svojí kariéře nový směr. Její asistentka si zase jde za svým snem a chce se stát hudební producentkou. (1. října)

Parfém: Příběh vraha

Foto: Metropolitan FilmExport

Jean-Baptiste je obdařený mimořádně vytříbených čichem. Při práci na parfému, který by zachytil podstatu ženské krásy, se pak uchýlí k velmi temným činům. (1. října)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne