17 novinek, které uvede Netflix tento týden

Foto: Lou, DAHMER, Fullmetal Alchemist – poslední alchymie (vše Netflix)

Netflix v týdnu uvede očekávanou minisérii Dahmer o známém americkém sériovém vrahovi, kterému v seriálu od tvůrce American Horror Story propůjčil svoji tvář Evan Peters. Premiéru bude mít i seriálová odpověď na výborných Třináct životů z konkurenčního Prime Video – Záchranná mise v thajské jeskyni, samozřejmě dorazí thriller od producenta J.J. Abramse Lou, ve kterém si v hlavní roli zahrála oblíbená herečka Allison Janney. Uvedena bude také nová německá verze dobře známého Parfému: Příběh vraha, kterou Netflix uvede pod názvem Parfumér. Zajímavou porci novinek v sobotu ukončí příchod nové řady Dynastie.

Utíkej, pejsku! – 3. řada

Chytrá a vynalézavá Známka Štěková a její nejlepší kámoš Mrně Ratlík se pouští do odvážných dobrodružství a pomáhají obyvatelům Packova s jejich problémy. (19. září)

DAHMER – minisérie

Usvědčený zabiják Jeffrey Dahmer za víc než deset let zavraždil sedmnáct mladých kluků a mužů. Jak to, že tak dlouho dokázal unikat spravedlnosti? (21. září)

Iron chef: Mexiko

V téhle kuchařské soutěži se zkušení profíci utkají se třemi z nejlepších mexických šéfkuchařů. Kdo získá legendární katanu a titul Iron Chefa? (21. září)

Skutečný Bling Ring: Okradený Hollywood – minisérie

Příběh party mladých z LA, která v roce 2009 vykrádala domy celebrit a skončila za mřížemi, vyvolal mediální poprask a stal se námětem filmu. Co k tomu řeknou dva z nich? (21. září)

Parfumér

Vyšetřovatelka chce získat zpátky čich i milence, a tak spojí síly s výrobcem parfémů, který při vývoji dokonalé vůně využívá smrtící metody. (21. září)

Rekonstrukce Miami – 1. řada

Manželství a byznys že nejdou dohromady? Ray a Eilyn Jimenezovi, kteří v Miami ve svých firmách renovují interiéry pro nóbl klienty, vám dokážou pravý opak. (21. září)

Wanna: Čáry máry podfuk – 1. řada

Mazané podnikatelky, nebo ďábelské podvodnice? Wanna Marchi a Stefania Nobile se s přehledem staly královnami italského teleshoppingu. Jenže přitom zašly příliš daleko. (21. září)

Georgie Stone: Vysněný život

Georgie Stone v dokumentu popisuje, jak se z malé holky stala mladou aktivistkou, a vzpomíná na svůj život i zásadní boj za práva transgender lidí. (22. září)

Snadný prachy – 2. řada

Ve zběsilé a zlověstné honbě za bohatstvím se proplétají osudy ambiciózní podnikatelky, okouzlujícího zabijáka z gangu a problémového teenagera. (22. září)

Záchranná mise v thajské jeskyni – minisérie

Fotbalisti z thajského chlapeckého klubu i s asistentem trenéra uvíznou v jeskyni Tham Luang a celý svět rychle spojí síly, aby je zachránil. Podle skutečné události. (22. září)

Athena

Tragická smrt kluka na sídlišti Athena vyvolá otevřenou válku, ve které se nejvíc angažují jeho starší bratři. (23. září)

Holky za zadních lavic – 1. řada

Jedné z nich našli rakovinu, a tak se pětice kamarádek rozhodne na tradiční společné dovolené vyzkoušet nezvyklé věci, o kterých dávno sní. Dojemná komedie o přátelství. (23. září)

Lou

Záhadná samotářka si poklidně žije jenom se svým psem. Když ale za bouře sousedům někdo unese dcerku, pustí se do boje proti přírodním živlům i vlastní temné minulosti. (23. září)

Jazzmanovo blues

V rodinném dramatu o zakázané lásce rozmotává Tyler Perry spletité lži a tajemství z posledních čtyřiceti let. A na pozadí k tomu hraje jižanské blues. (23. září)

Pokémon: Arceus – Kroniky

Mytický Pokémon Arceus nedá Ashovi, Gohovi a Dawn spát. Když se téhle legendě pak všichni snaží přijít na kloub, odhalí přitom plán Galakťáků, který ohrožuje celý svět. (23. září)

Fullmetal Alchemist – poslední alchymie

Dlouhá a trnitá cesta bratrů Elricových dospěje k velkolepému konci, kde na ně ale čeká děsivé nebezpečí z jiného světa. (24. září)

Dynastie – 5. řada

Dvě zámožné rodiny, které patří mezi atlantskou smetánku a nechtějí přijít o svoje bohatství, se v soupeření o moc, prestiž a lásku neštítí ani nejšpinavějších her. (24. září)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne