10 pirátsky nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Sirotek: První oběť (Paramount Pictures), Top Gun: Maverick (Paramount Pictures), Vengeance (Focus Features)

V žebříčku nejstahovanějších filmů (podle serveru TorrentFreak) se objevily dvě novinky oproti minulému týdnu. Na desáté příčce umístěný hororový prequel Sirotek: První oběť, ve kterém si opět zahrála Isabelle Fuhrman (v Česku nyní v kinech) a čtvrtý thriller s prvky komedie Vengeance, jenž vzal českou distribuci velkým obloukem. Nejstahovanějším filmem týdne se ale podle předpokladu stal jeden z nejlepších snímků roku, Top Gun: Maverick, který konečně zamířil na prémiové služby iTunes nebo Amazon. Jediným zástupcem Netflixu je tento týden upírská řezničina Denní směna, HBO Max zastupuje Batman, z Disney+ se v žebříčku objevuje Predátor: Kořist a druhý Doctor Strange.

Nejstahovanější filmy 33. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Sirotek: První oběť

Vysoce inteligentní, promiskuitní Leena je zlo v lidské podobě, trpí řadou psychických poruch a ve svých třiceti letech vypadá jako dítě. Jednoho dne se jí brilantním způsobem povede z blázince utéct a rozhodne se naplnit svůj neméně perfektní plán. (uvedeno na Paramount+)

9. Batman

Dva roky slídění po ulicích jako Batman, který nahání strach zločincům, zavedly Bruce Waynea hluboko do stínů Gotham City. Mezi zkorumpovanou sítí městských úředníků a vysoce postavených osobností má osamělý mstitel jen několik důvěryhodných spojenců. (právě teď na HBO Max)

8. Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Vydejte se do neznáma s Doctorem Strangem, který za pomoci starých známých a nových spojenců vstupuje do šílených a nebezpečných paralelních světů mnohovesmíru, aby se utkal se záhadným soupeřem. (právě teď na Disney+)

7. Denní směna

Lovec upírů z Los Angeles má týden na to, aby dal dohromady peníze na školné a rovnátka pro svoje dítě. Vydělat si dost pro něj ale může být otázka života a smrti. Akční hororová komedie, ve které si Jamie Foxx zběsile zabojuje po boku Davea Franca a Snoop Dogga. (právě teď na Netflixu)

6. Mimoni 2: Padouch přichází

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. (uvedeno na iTunes)

5. Elvis

Film Baze Luhrmanna Elvis o životě a hudbě Elvise Presleyho (Austin Butler) z pohledu jeho komplikovaného vztahu s tajemným manažerem, plukovníkem Tomem Parkerem (Tom Hanks). (uvedeno na iTunes)

4. Vengeance

Newyorský novinář se jedné noci dozví, že dívka, se kterou se párkrát sešel, zemřela. Jelikož si její rodina myslí, že tvořili pár a on sám v téhle situaci vidí potenciál prorazit a udělat si podcastovou kariéru, nakonec přijme pozvání na její pohřeb. (uvedeno na iTunes)

3. Predátor: Kořist

Film se odehrává ve světě národa Komančů na počátku 17. století a je příběhem mladé ženy, vysoce schopné bojovnice, která se zoufale snaží ochránit svůj lid před hrozícím nebezpečím. Pronásleduje svou kořist, a nakonec se jí postaví. (právě teď na Disney+)

2. Jurský svět: Nadvláda

Příběh filmu se odehrává čtyři roky po zániku ostrova Isla Nubar, původního domova oživlých jurských tvorů. Ti se mezitím začali kontrolovaně i nekontrolovaně rozmnožovat a v důsledku toho jsme si museli zvyknout na jejich přítomnost v našem ekosystému. (uvedeno na iTunes)

1. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (uvedeno na iTunes)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne