Shazam! Hněv bohů: Comic-Con přinesl první trailer

Foto: Warner Bros.

Letošní Comic-Con v San Diegu přinesl mnoho novinek a upoutávek ze světa DC Comics. Jednou z těchto novinek je i první trailer k dalšímu dílu o hrdinném Shazamovi. Trailer se kromě vtipu diváky snaží nalákat i na nové záporáky.

Úhlavním nepřítelem Shazama (Zachary Levi) a jeho party nebude Black Adam, s nímž se v komiksech často střetává. DC Comics si totiž Black Adama prozatím nechávají pouze pro snímek o jeho původu, kterého se také dočkáme již tento rok.

Shazam a jeho parta musí čelit silám Hespery a Kalypsy, novým postavám ve filmech DC. Obě postavy jsou velmi spjaty s dávnou mytologií a patrně se tak dále prozkoumá i tato část světa DCEU. Mimo to mají na své straně i kdejaké monstra, a dokonce i draka, se kterým Shazam bojuje již v traileru.

Na režisérský post se z prvního dílu vrátil David F. Sandberg, stejně jako představitel Shazama Zachary Levi. Své role si zopakovali i další herci, avšak objeví se i mnoho nových a zvučných hereckých jmen. Hesperu ztvární Helen Mirren a Kalypso Lucy Liu. Také do nové postavy Atlas byla angažována Rachel Zegler, již jsme poprvé mohli vidět ve West Side Story Stevena Spielberga.

Shazam! Hněv bohů má premiéru 22. prosince 2022.

Foto: Warner Bros.