Black Adam: První trailer odhaluje nové hrdiny z DC Comics

Foto: Warner Bros.

Warner Bros. nedávno uvedli první trailer k snímku Black Adam, hrdinovy z DC Comics. Kromě něj se však ve filmu objeví mnoho dalších postav, které fanoušci komiksů budou znát. Trailer diváky také láká na akční podívanou a odlehčený humor.

Snímek nabídne pohled do dávných dob Black Adama a jeho mocnému, avšak utlačovanému lidu, kterému po jeho osvobození vládl. Poté, co mu jeho nepřátelé zabili rodinu, napáchal mnoho zločinů, za které byl uvězněn na tisíciletí. V dnešních letech je ale z vězení osvobozen a musí se rozhodnout, zdali být hrdinou či padouchem. V komiksech je Black Adam úhlavní nepřítel Shazama, avšak dosud není jisté, zdali mají tvůrci v úmyslu tyto dvě postavy nějak propojit.

Mimo Black Adama v podání Dwayna Johnsona se ve filmu objeví i uskupení hrdinů Justice Society of America. Jemu velí Hawkman, kterého ztvární Aldis Hodge. Dále uvidíme věhlasného Pierce Brosnana v roli Doctora Fata nebo Noaha Centinea jako Atom Smashera. Režii má na starosti Jaume Collet-Serra, jenž má na kontě již mnoho akčních snímků, jako jsou Cizinec ve vlaku, Mělčiny, Neznámý nebo NON-STOP.

Black Adam má v kinech premiéru 20. října 2022.

Foto: Warner Bros.