13 vítaných novinek na HBO Max za poslední týden

Foto: Úl (Zeitgeist Films), Uklízečka (Fox Network), Správný čas žít (Shout! Factory)

Nabídka HBO Max se za poslední týden rozrostla minimálně o třináct vítaných novinek. Mezi nimi najdeme kompletní seriál Panství Downton (všech šest řad s českým dabingem), poslední zpracování Tomb Raider s Alicií Vikander nebo úsměvné drama Dcera nejlepšího kamaráda, ve kterém hlavní roli hraje Hugh Laurie. HBO Max ale vsadilo i na méně známé tituly, ať už na životopisné drama o terorismu Der Baader Meinhof Komplex, Garderobiéra z roku 2015 nebo komediální snímek Správný čas žít, kde se potkali Asa Butterfield a Maisie Williams z Hry o trůny.

Baader Meinhof Komplex

Foto: Constantin Film

Na počátku 70. let 20. století vyhlašují děti nacistické generace válku nové tváři fašismu: Americe a německé demokracii. Jejich cílem je vytvořit lidštější společnost, a to i za cenu teroristických činů…

Dcera nejlepšího kamaráda

V předměstském West Orange v New Jersey žijí přes ulici dva dlouholetí kamarádi, David a Terry, se svými rodinami. Když se na Díkůvzdání nečekaně vrátí Nina ze San Francisca, kde se právě rozešla s přítelem, nastanou problémy…

Garderobiér

Ian McKellen a Anthony Hopkins hrají ve vtipném i hluboce dojemném příběhu jedné osudové noci v malém regionálním divadle, kde se za druhé světové války chystá skupinka kočovných herců na představení Shakespearova Krále Leara.

Kipchoge: Poslední milník

Filmový portrét legendárního olympijského vítěze a světového rekordmana v běhu na dlouhé tratě Eliuda Kipchogeho, který se připravuje na překonání jednoho z posledních milníků ve sportovní historii: maraton pod dvě hodiny.

Looney Tunes: Animáky – 2. řada

Slyšeli jste to, lidi? Vaše oblíbené postavičky z Looney Tunes jsou zpět! Zcela nové příběhy Looney Tunes zmodernizované pro nové tisíciletí. Druhá sezóna přinesla hned deset nových epizod.

Panství Downton – 6 řad

Foto: Carnival Films

Kostýmní drama od scenáristy Juliana Fellowese se odehrává v Anglii v letech před první světovou válkou. Rodina Crawleyových obývá své sídlo již po mnoho generací. Žije tu ale i její služebnictvo, které má také své plány a sny…

Riviéra – 3 řady

Bohatý muž Constantine Clios zemře při výbuchu jachty ruského oligarchy. Z jeho manželky Georginy se tak stává velmi zámožná vdova. Záhy však zjišťuje, že peníze, které její muž vlastnil, nezískal legální cestou…

Skoro hustý – 1. řada

Německo roku 1990. Tři spolužáci s velkými sny jsou šokováni, když do jejich životů vstoupí hip-hop z nedaleké americké vojenské základny – a všechno se tím změní. Další retro seriál z německé produkce.

Správný čas žít

Devatenáctiletý hypochondr (Asa Butterfield), který se bojí vlastního stínu, je nucen čelit svým obavám, když ho smrtelně nemocná britská dívka (Maisie Williams) požádá, aby jí pomohl splnit její výstřední seznam úkolů.

Tomb Raider

Lara Croft (Alicia Vikander) je zcela nezávislá dcera výstředního dobrodruha, který zmizel beze stopy, když byla ještě dítě. Jakmile zjistí, na jakém ostrově se po jejím otci slehla zem, musí překonat své vlastní limity.

Uklízečka – 1. řada

Foto: Fox Network

Kambodžská lékařka přijíždí do USA kvůli léčbě, která má zachránit jejího syna. Když systém selže a ona je nucena se skrývat, stane se uklízečkou profesionálních zločinců a využije své inteligence, aby se prosadila v podsvětí.

Úl

Jako mnoho jiných žen v Kosovu čeká Fahrije, zda se dozví cokoliv o osudu svého nezvěstného manžela. Vdova by neměla pracovat, ale v tíživé situaci se musí mínění komunity postavit. Založí s ostatními vdovami úspěšnou výrobu ajvaru…

Vlk a lev: Nečekané přátelství

Po smrti dědečka se dvacetiletá Alma vrací na ostrůvek v samém srdci kanadského majestátního lesa, kam jezdívala jako dítě. Zde narazí na dvě bezmocná mláďata vlka a lva, která zachrání.

Pokračuj na přehled nejlepších HBO Max novinek z minulého týdne