15 výborných novinek na HBO Max za poslední týden

Foto: Honba za láskou (BBC), Klan Gucci (United Artists), Do Dánska (WestEndFilms)

Služba HBO Max nezahálela, za poslední týden přidala do nabídky slušnou porci novinek. Dalších tří sérií se dočkali milovníci Supernatural (Lovci duchů), do obsahu se vrátila seriálová Hlava 22 nebo všech pět řad Luthera s Idrisem Elbou, rovněž potěšilo uvedení třetí řady Rodičů. Mezi filmovými novinkami najdeme Klan Gucci od režiséra Ridleyho Scotta, nyní na HBO Max nechybí ani slavný španělský film Vše o mé matce. Mezi další starší kousky se zařadila komedie Cemetery Junction nebo Ten, koho miluji.

Blade Runner 2049

V roce 2049 odhaluje nový Blade Runner a důstojník policie dlouho ukryté tajemství, které by mohlo zcela rozvrátit poslední zbytky lidské společnosti. Toto odhalení ho nutí zahájit pátrání po již 30 let nezvěstném bývalém Blade Runnerovi.

Cemetery Junction

Začátek 70. let. Časy se mění, město Reading však nikoliv a jeho předměstí zvané Cemetery Junction už teprve ne. Právě zde vyrůstal a stále žije trojlístek přátel Freddie, Bruce a Paul řečený Chobot.

Do Dánska

Herb je zoufalý Velšan bez práce, který má příšerné sousedy a ještě horší vyhlídky. Když se dozví, že dánští vězni vedou docela luxusní život, má konečně o co usilovat – o život v Dánsku… ve vězení.

Hlava 22 – 1. řada

Seriál, natočený na motivy románu Josepha Hellera, pojednává o absurditách válečné mašinerie. Soustředí se na kapitána Yossariana, pilota bombardéru amerického letectva za 2. světové války, a jeho velícího důstojníka, plukovníka Cathcarta.

Honba za láskou

Adaptace zábavného románu Nancy Mitfordové sleduje příběh Fanny a Lindy, dvou mladých sestřenic a kamarádek, které poznávají lásku a život dospělých v letech před druhou světovou válkou.

Klan Gucci

Film je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda, skládají dohromady mozaiku toho, co všechno s sebou nese slavná značka Gucci.

Křižovatka smrti

Foto: New Line Cinema

Dynamická akční komedie, ve které nenapodobitelně gumový Jackie Chan a samopalnicky ukecaný Chris Tucker spojili síly, aby vyrvali ze spárů únosců dceru hongkongského konzula v Los Angeles.

Luther – 5 řad

V psychologickém kriminálním dramatu exceluje Idris Elba v titulní roli inspektora Johna Luthera, geniálního londýnského detektiva z oddělní vražd, kterého jeho brilantní mysl ne vždy dokáže ochránit před nebezpečnými vnitřními démony.

Noční závod – 1. řada

Ve společnosti, kde platí přísný zákaz vycházení, se po setmění lidé z různých společenských vrstev utkávají v nebezpečném a zakázaném pouličním závodu, který jim skýtá šanci na únik a nový svobodný život mimo město.

Lovci duchů – 9. až 11. řada

Foto: The CW Network

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. Oblíbený seriál se dočkal dalších tří sérií, natočených jich bylo celkem patnáct.

Rodiče – 3. řada

V této upřímné a nepřikrášlené komedii se Paul a Ally snaží zvládnout práci na plný úvazek, stárnoucí rodiče, hypotéku, manželské rozepře i nezáviděníhodné překážky, které jim do cesty klade výchova jejich dvou malých dětí Luka a Avy.

Ten, koho miluji

Ethan a Sophie se po letech soužití ocitnou na pokraji rozvodu. Vydají se na víkend do krásného prázdninového domku, aby se pokusili zachránit své manželství, ale jejich situaci ještě více zkomplikují podivné události…

Tuca & Bertie – 3. řada

Volnomyšlenkářská tukanka Tuca a nejistá drozdice Bertie jsou nejlepší kamarádky a ptačí dámy, které společně prolétávají peripetiemi života.

Vše o mé matce

Foto: Pathé Films

Jeden z nejúspěšnějších filmů kultovního režiséra Pedra Almodóvara. Hlavní postavou spletitého příběhu je zdravotní sestra Manuela, která se po tragické smrti syna vydává do rodné Barcelony, aby zde našla svého bývalého manžela – trans muže Lolu.

Zkouška – 1. řada

Nathan Fielder se vrací na televizní obrazovky s novým seriálem, který zkoumá, kam až jsou lidé schopni zajít, aby se v životě zbavili nejistoty.