19 filmů a seriálů, které uvede Netflix tento týden

Foto: Ona, Spiderhead, Síť klamu (vše Netflix)

Tento týden bude patřit Disneymu a jeho streamovací službě, která v úterý 14. června konečně přichází do Česka. Netflix ale plánuje uvedení několika očekávaných titulů, kvůli kterým byste se něj rozhodně měli vrátit. Kromě vydatné porce v podobě seriálových novinek dorazí také nejočekávanější červnový film, sci-fi Spiderhead od režiséra nového Top Guna s Chrisem Hemsworthem v titulní roli, na Netflix také míří druhá řada oblíbeného švédského seriálu Láska a anarchie, česká Cesta domů režiséra Vorela nebo seriálová fantasy komedie s Melissou McCarthy Idiot od pánaboha.

Cesta domů

Revírník Ludva chce zůstat v lese a odmítá převzít otcův statek. Lesní správa chce ale prodat jeho hájenku. Ludvovu „bio“ ženu navíc sousedi moc nemusí. Závěr Vorlovy filmové trilogie. (13. června)

Lov

Temná hororová satira, ve které pracháči pro zábavu loví obyčejné lidi. Jedna z obětí se ale rozhodne prohodit si s pronásledovali roli. (13. června)

Jennifer Lopez: Poločas

Slavná Jennifer Lopez v komorním dokumentu vzpomíná na svoji pestrou kariéru i život v záři reflektorů, který s sebou přináší obrovský tlak. (14. června)

Centauro

Závodník na superbiku chce za matku svého syna splatit dluh. Začne proto vozit drogy pro kartel, ale riskuje tím svoji šanci na profesionální kariéru i vlastní život. (15. června)

Černé moře

Energický kapitán dostane za úkol ukrást zlato z německé ponorky, která se potopila za druhé světové války. Hluboko pod hladinou ale atmosféra na palubě pořádně zhoustne. (15. června)

Gothika

Psycholožka, která zkoumá myšlenkové pochody zločinců, se po autonehodě probere jako pacientka na psychiatrii, kde sama pracuje. (15. června)

Hněv boží

Luciana má za to, že za tragickou smrt jejích nejbližších může slavný spisovatel, pro kterého pracovala. Se svým příběhem se proto obrátí na novináře. (15. června)

Idiot od pánaboha – 1. řada

Bezelstný Clark nevypadá jako někdo, na koho by Bůh vsadil v boji se zlem. Šířit slovo a spasit svět mu ale pomůže jeho tajná láska z práce a dobří parťáci. (15. června)

Iron Chef: Kdo bude železnou legendou – 1. řada

Iron Chef je zpátky! V téhle kuchařské soutěži pro náročné se hvězdní šéfkuchaři utkají o účast ve velkolepém finále, ze kterého vzejde nová železná legenda. (15. června)

Maldivas – 1. řada

Mladá žena se kvůli vyšetřování záhady přestěhuje do luxusního bytového komplexu. Brzo zjistí, že má samé potrhlé a podezřelé sousedy. (15. června)

Přehlídka srdcí

Kariéristka, která má strach ze psů, musí do Krakova, aby zabojovala o svoje místo. Šarmantní vdovec, na kterého tam narazí, má ale kromě syna taky čtyřnohého společníka. (15. června)

Síť klamu – 1. řada

Spiknutí, podvody, násilí i vraždy. Začne to sice na webu, ale rychle se z toho může stát nepříjemná realita. Internet prostě nezná hranic a následky bývají nedozírné. (15. června)

Dead End: Paranormální park – 1. řada

Dva mladí a mluvící pes spojí síly a ve strašidelném zábavním parku se pustí do boje s démony. A možná při tom taky zachrání svět před děsivou apokalypsou. (15. června)

Láska a anarchie – 2. řada

Vdaná konzultantka a mladý ajťák rozjedou flirtovací hru, která zpochybňuje společenské normy – a nakonec obrátí jejich životy vzhůru nohama. (16. června)

Srážky

Zkorumpovaný podnikatel a jeho prominentní manželka mají jediný den na to, aby zachránili svoji dceru. V cestě jim ale stojí obávaný šéf podsvětí. (16. června)

Neznáš mě

Všechny důkazy nasvědčují tomu, že to udělal on. Při soudním přelíčení pak tenhle mladík obžalovaný z vraždy podrobně popíše svůj milostný vztah se záhadnou ženou. (17. června)

Ona – 2. řada

Pro bombajskou policistku, která se v přestrojení snaží odhalit drogový kartel, je případ symbolem cesty za lepším postavením žen. Objeví potenciál svojí spící sexuality. (17. června)

Spiderhead

Vězeň zavřený v supermoderní věznici začíná pátrat po tom, k čemu má vlastně sloužit droga na ovládání emocí, kterou testuje pro geniálního farmaceuta. (17. června)

Válka za dveřmi – 2. řada

Dvě rodiny, co jsou jako voda a oheň, najednou bydlí vedle sebe v honosné čtvrti. A obě matky rodu hned vytáhnou do války, která bude mít naprosto nečekané následky. (17. června)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne