14 novinek, které uvede Netflix v tomto týdnu

Foto: Papírový dům: Korea, Umbrella Academy, Včela na mušce (vše Netflix)

Jako by Netflix reagoval na příchod streamovací služby od Disneyho. Už tento týden totiž uvede tři áčkové novinky – komediální seriál Včela na mušce, ve které se představí oblíbený Rowan Atkinson, jihokorejskou verzi Papírového domu a třetí řadu superhrdinského seriálu Umbrella Academy. Aby toho nebylo málo, Netflix přidá do nabídky ještě zábavnou reality show Snowflake Mountain, ve které se rozmazlení teenageři poperou s divočinou nebo dokumentární sérii Jaká je budoucnost, jenž představí nastupující technologické trendy.

Zhouba lásky

Fırat se po krachu svojí reklamky topí v dluzích. Když pak odjede na soustředění cvičit jógu, zakouká se tam do zpěvačky a vydá se s ní na cestu za svými sny. (20. června)

Black Snake: Legenda

V sedmdesátých letech se mladík, který moc neví, co se životem, vrací do rodné země za dědou, mistrem bojových umění. Potom naplní svůj osud a stane se superhrdinou. (21. června)

Jaká je budoucnost – 1. řada

Novátorský dokumentární seriál, který s pomocí odborníků zkoumá nové a nastupující technologické trendy a zkouší předvídat možnosti revolučních změn. (21. června)

Co se skrývá v mazlíčcích – 1. řada

Foto: Netflix

Seznamte se s úžasnými tvory z celého světa a podívejte se, co všechno naši zvířecí parťáci dokážou a cítí. Seriál o hafanech, kočkách a dalších mazlíčcích. (22. června)

Láska & Gelato

Lina chce před nástupem na vysokou splnit poslední přání svojí matky, a tak odletí na léto do Říma, kde ji čeká romantika, dobrodružství – a fantastická zmrzlina. (22. června)

Snowflake Mountain: Citlivky v divočině – 1. řada

Jsou to úplně beznadějné případy, nebo spíš potřebují tvrdou ruku? Reality show, ve které musí rozmazlení mladí lidi obstát v přírodě bez pomoci starostlivých rodičů. (22. června)

Svatba je peklo

Žádost o ruku, to bývá šťastný konec příběhu. Pro tyhle dva ale všechno teprve začíná, při přípravách na svatbu totiž musí zdolávat jednu překážku za druhou. (22. června)

Umbrella Academy – 3. řada

Odcizení sourozenci s výjimečnými schopnostmi se znova setkají po smrti svého otce a odhalí šokující rodinná tajemství a nebezpečí pro celé lidstvo. (22. června)

Návrat královny

Proslavil se v Paříži jako krejčí a drag queen. Po několika desetiletích se teď vrací do rodného Polska, aby se usmířil s dcerou. (23. června)

První třída – 1. řada

Nakoukněte do života party kamarádů z Barcelony, kteří milují výstřední oblečení, luxusní večírky a akce pro vyvolené. (23. června)

Angry Birds: Střelené léto – 2. řada

Mladí ptáci Ruďák, Žluťas, Bombas a Stella si se svými opeřenými parťáky užívají pořádně rozlétané léto v táboře Třískov. (24. června)

Muž z Toronta

Záměna identity přinutí zmateného podnikatele spojit síly s nechvalně proslulým zabijákem známým jako muž z Toronta, který mu má pomoct zůstat naživu. (24. června)

Papírový dům: Korea – 1. řada

Lupiči obsadí tiskárnu cenin ve sjednocené Koreji a zadrží několik rukojmí. Policie jim to musí zatrhnout a taky chytit záhadného šéfa, který celou akci vymyslel. (24. června)

Půvabné dívky

Okouzlující svět luxusních společnic naláká skupinu žen na příslib bohatství a nového života. Vysněná budoucnost se ale začne rozplývat, když dojde ke krádeži a vraždě. (24. června)

Včela na mušce – 1. řada

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (24. června)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne