10 výborných komedií na Disney+, které nikdy nezklamou

Foto: Sám doma (20th Century Fox), Žhavé výstřely (20th Century Fox), Orel Eddie (20th Century Fox)

Disney plus přineslo tisíce hodin zábavy, stovky výborných filmů a desítky nezapomenutelných komedií. Dokonce i pokud nezapočítáme superhrdinské marvelovky, skvělých komediálních filmů najdeme na nově spuštěné streamovací službě hned několik. V nabídce nechybí tituly jako Kokosy na sněhu, Sám doma nebo Žhavé výstřely, jejichž první díl bohužel neobsahuje český dabing. Ten nenajdeme ani u Malé Miss Sunshine a Velkého s Tomem Hanskem.

Deset důvodů, proč tě nenávidím

Foto: Walt Disney

První den v nové škole se Cameron okamžitě zamiluje do Biancy, krásné dívky svých snů, ale ta má zakázáno randit, dokud s někým nebude chodit i její mrzutá a naprosto neranditelná starší sestra Kat. Heath Ledger v oblíbené komedii.

Ďábel nosí Pradu

Foto: 20th Century Fox

Meryl Streep a Anne Hathaway spolu hrají v této komedii o mladé ženě, která se přestěhuje do New Yorku a skončí jako asistentka despotické šéfredaktorky velkého módního časopisu. Klasika ve svém žánru.

Kokosy na sněhu

Foto: Walt Disney

Klasická komedie inspirovaná skutečným příběhem prvního olympijského bobového týmu z Jamajky, který touží soutěžit na zimní olympiádě. Geniální komedie ze sportovního prostředí, kterou zná každý.

Malá Miss Sunshine

Když rozpačitá sedmiletá holčička dostane náhodou pozvánku do soutěže krásy, její podivínská rodina se jí rozhodne pomoct. Roztomilá Abigail Breslin v pohodovém filmu režisérského dua Jonathan Dayton a Valerie Faris.

Orel Eddie

Taron Egerton a Hugh Jackman hrají hlavní role v inspirativním skutečném příběhu „orla Eddieho“, britského skokana na lyžích, který si svým olympijským výkonem získal srdce fanoušků po celém světě.

Ruby Sparks

Kdysi slavný spisovatel, kterého trápí spisovatelský blok a jeho neúspěšný milostný život, vytvoří krásnou fiktivní postavu Ruby. Ale nejen, že tato postava oživí jeho dílo, ale ožije i samotná Ruby – a to doslova!

Sám doma a Sám doma 2: Ztracen v New Yorku

Foto: 20th Century Fox

Když Kevina McCallistera rodina při chaotickém odjezdu na vánoční prázdniny zapomene doma, Kevin musí jejich dům bránit přede dvěma nešikovnými lupiči, dokud se příbuzní nevrátí. Legendární Vánoční komedie a její stejně povedené pokračování.

Velký

Když se v této srdečné komedii s Tomem Hanksem v hlavní roli jednomu mladému chlapci magicky splní jeho přání být dospělým, zjišťuje, že dospělost není taková, jak si myslel. Tom Hanks ve svém prvním veleúspěšném filmu.

Walter Mitty a jeho tajný život

Nesmělý fotoeditor časopisu, který žije život jen ve snech, se vydává vstříc skutečnému dobrodružství, když se mu ztratí negativ. Ben Stiller režíruje a hraje v dobrodružné komedii, která se musí zažít.

Žhavé výstřely a Žhavé výstřely 2

Foto: 20th Century Fox

Špičkový stíhací pilot Topper Harley má za úkol zničit jaderné elektrárny Saddáma Husajna. Topper je však psychicky nevyrovnaný a pod tlakem stresu se určitě zhroutí. Charlie Sheen ve dvou dílech naprosto geniální parodie.