10 filmů a seriálů na víkend z Netflixu a HBO Max

Foto: Kyberpeklo: Jak odhalit zneužívání na internetu (Netflix), Zakletý v čase (HBO Max), Love, Death & Robots (Netflix)

Netflix v týdnu nadělil hromadu novinek. Tou největší je třetí řada výborné antologie Love, Death & Robots, která i tentokrát nadělila osmičku epizod, dorazil také bonusový film k nejnovějším Jackass nebo poslední řada mexické kriminálky Kdo zabil Saru. Netflix dokonce láká na filmový hit z roku 2020, Neviditelného s Elisabeth Moss. HBO Max moc zajímavých novinek neuvedlo, těmi nejlepšími jsou Zakletý v čase – nová seriálová adaptace stejnojmenného bestselleru, hororový Candyman a francouzská komedie Delikatesa.

Candyman

Po celá desetiletí bylo chicagské sídliště Cabrini-Green terorizováno strašidelným příběhem o nadpřirozeném zabijákovi s hákem. Hrůzostrašnou minulost Candymana se rozhodne prozkoumat umělec Anthony. (HBO Max)

Delikatesa

Francie, 18. století. Když vévoda z Chamfortu propustí ze svých služeb talentovaného kuchaře Mancerona, ztrácí muž o vaření zájem. Po návratu domů se ale seznamuje se záhadnou Louise… (HBO Max)

Jackass 4.5

Foto: Paramount Pictures

Naprosto nepřijatelné, nikdy nezveřejněné záběry ukazují, jak vznikaly poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. (Netflix)

Kdo zabil Saru? – poslední řada

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele. (Netflix)

Kyberpeklo: Jak odhalit zneužívání na internetu

V síti chatovacích místností jde anonymita ruku v ruce se zneužíváním a sexuálních zločinů rychle přibývá. Pátrání po pachatelích ale vyžaduje velkou odvahu a vytrvalost. (Netflix)

Láska ve spektru: USA – 1. řada

Randění a vztahy, to je samá změna. Jak se ale s nejistotou vyrovnávají lidi s autismem, kteří touží po lásce? Romantický dokumentární seriál. (Netflix)

Love, Death & Robots – 3. svazek

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. Sledovat zásadně v soukromí! (Netflix)

Neviditelný

Vztah s bohatým psychopatem přežila jenom díky tomu, že na poslední chvíli utekla. Jenže pak ji začne pronásledovat a mučit neviditelná bytost. (Netflix)

Vampire in the Garden – 1. řada

V rozděleném světě budoucnosti chtějí dvě dívky dělat zakázané věci: lidská chce hrát na housle a upírka chce poznat širší svět. (Netflix)

Zakletý v čase – 1. řada

Romantická adaptace z dílny scenáristy a režiséra Stevena Moffata sleduje magický milostný příběh Clare a Henryho a jejich láskyplného manželství, které komplikuje nedobrovolné cestování v čase… (HBO Max)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne