12 předních novinek na víkend (nejen) z Netflixu a HBO

Foto: Birdman (Fox Searchlight Pictures), Nestvůra z Essexu (Apple TV+), Advokát (Netflix)

Na Netflix doputoval Advokát, seriálová verze dobře známého Obhájce se skvělým McConaugheyem, český filmový hit Deníček moderního fotra, Netflix originál Maturitní ročník s Rebel Wilson nebo znepokojující dokument Otec náš. HBO Max vsadilo na oscarový muzikál Once, do nabídky se navíc vrátil dokument Český sen od tvůrce úspěšného titulu V síti. Skvělou příležitost vyzkoušet méně populární Apple TV+ naskytla tamní premiéra Nestvůry z Essexu, Voyo přidalo druhého Sluhu národa.

Advokát – 1. řada

Mickey Haller z LA skončil po nehodě na druhé koleji. Rozjetou právnickou kariéru mu ale má zachránit nový případ vraždy, který řeší ze svého nepřehlédnutelného lincolnu. (Netflix)

Birdman

Černá komedie vypráví příběh herce Riggana Thomsona, který se v minulosti proslavil filmovou postavou kultovního ptačího superhrdiny Birdmana, a nyní se s vypětím sil snaží o svůj divadelní debut na Broadwayi. (HBO Max)

Český sen

31. května 2003 se na parkovišti v pražských Letňanech sešlo více jak 3000 nedočkavých lidí. Přilákala je sem reklamní kampaň, slibující hypermarket ČESKÝ SEN s nevídaně nízkými cenami. (HBO Max)

Deníček moderního fotra

První potomek je na světě a spisovatel si musí vzít otcovskou dovolenou. Rodičovské povinnosti mu ale dají zabrat o dost víc, než čekal. (Netflix, už dříve na Voyo)

Král útěků

Lidový hrdina, bandita a notorický útěkář si najde přítelkyni, kvůli které se z něj možná stane jiný člověk. Příběh volně inspirovaný životem Zdzisława Najmrodzkého. (Netflix)

Maturitní ročník

Roztleskávačky si vyberou slabší chvilku a jedna z nich skončí na dvacet let v kómatu. Když se pak probere, chce si splnit sen a stát se královnou plesu. V sedmatřiceti. (Netflix)

Nestvůra z Essexu – 1. řada

Londýnská vdova se přestěhuje do Essexu, aby mohla prošetřit zprávy o mytickém hadovi. S místním vikářem ji nečekaně sblíží věda a skepticismus, ale když vesnici postihne tragédie, místní ji obviní, že k nim nestvůru přilákala ona. (Apple TV+)

Once

Foto: Buena Vista International

Once je současný muzikál, který se odehrává se v irském Dublinu. Vypráví příběh o pouličním hudebníkovi a emigrantce, kteří se do sebe zamilují v týdnu nabitém událostmi… (HBO Max)

Otec náš

Díky testu DNA zjistila, že má spoustu nevlastních sourozenců. A pak odhalí čachry s darovaným spermatem, které má na svědomí oblíbený specialista na neplodnost. (Netflix)

Persona non grata

Ze svých kořenů můžete vyrůst, jen tak je ale nevytrhnete. O tom se přesvědčí třicátnice, která se s novým jménem, účesem a životním stylem vrací na rodnou farmu na venkově na svatbu svého bratra. Dánské humorné drama… (HBO Max)

Sluha národa 2

Co když se prezidentem stane obyčejný člověk, čestný a zásadový učitel? Dokázal by přežít ve světě vysoké politiky, překonat všechny překážky a korupci a postavit se oligarchům a všem politickým odpůrcům? (Voyo)

Zpátky do práce – 6. řada

Mateřská končí a je čas vrátit se do práce. Čtyři mamky v současném Torontu zdolávají děti, šéfy, lásku a život. (Netflix)

Pokračuj na víkendové novinky z minulého týdne