Obi-Wan Kenobi: Z teaseru běhá mráz po zádech

Foto: Disney+

Obiw-Wan Kenobi se vrací v prvním teaseru nejočekávanějšího Star Wars projektu současnosti, za doprovodu nezaměnitelné hudby Johna Williamse. Seriál bude uveden exkluzivně na Disney+ a v hlavní roli se představí Ewan McGregor, který si zopakuje svou roli ikonického mistra Jedi. Vrací se také Hayden Christensen v roli Darth Vadera.

Příběh minisérie začíná deset let po dramatických událostech filmu Star Wars: Pomsta Sithů, kde Obi-Wan Kenobi čelil své největší porážce – pádu a zkažení svého nejlepšího přítele a učedníka Jediho Anakina Skywalkera, který se jako zlý sithský lord Darth Vader obrátil na temnou stranu.

Obi-Wan Kenobi se připojí k původním titulům Star Wars na Disney+ vedle The Book of Boba Fett, Mandalorian, Star Wars: The Bad Batch a Star Wars: Visions.

Režisérkou očekávaného Obi-Wana Kenobi je Deborah Chow, která v minulosti natočila vybrané epizody skvěle hodnocených seriálů Američtí bohové, Jessica Jones, Mr. robot a mnoha dalších. Hudbu složil legendární John Williams, který se ve svých devadesáti letech vrací ke Star Wars po Vzestupu Skywalkera.

Seriál má stanovenou premiéru na Disney+ 25. května. Příchod samotné služby do Česka je na programu až v létě.

Foto: Disney+