15 originálů Netflix, které dorazí v březnu

Foto: Proti ledu, Černý krab, Poslední království (vše Netflix)

Březen na Netflixu bude ve znamení hvězd. Ryan Reynolds se představí ve sci-fi Projekt Adam, Noomi Rapace v akční podívané Černý krab a Jason Segel v thrilleru Kapky. Dorazí také řada zajímavých dokumentů a seriály nejrůznějších žánrů od renomovaných tvůrců.

Nejhorší spolubydlící – 1. řada

Brutální podvodníci a chladnokrevní zabijáci. Děsivé příběhy o nejhorších spolubydlících, které si nedokážete ani představit. Podle skutečnosti. Dokumentární antologie o spolubydlících, kteří se utrhli ze řetězu. Výkonný producent Jason Blum (Očista, Uteč). (1. března)

Proti ledu

Grónsko je obrovské a tihle dva se tam snaží najít ztracenou mapu. Půjde jim přitom ale o holý život. Podle skutečného příběhu dánské polární výpravy z roku 1909. Drama, ve kterém hrají Nikolaj Coster-Waldau (Hra o trůny) a Joe Cole (Gangy z Birminghamu). (2. března)

Mozaika lží – 1. řada

Na malém městě dojde k brutálnímu útoku, po kterém vyjdou najevo skryté hrozby a smrtící tajemství. Ona díky tomu pak odhalí temnou minulost svojí matky. Napínavý thriller podle úspěšného románu Karin Slaughter, kde hrají držitelka Emmy Toni Collette a Bella Heathcote. (2. března)

Deník Andyho Warhola – minisérie

V roce 1968 unikl Andy Warhol jen o vlásek smrti a začal zaznamenávat svůj život a pocity. Vedle deníkových zápisů odhaluje tajemství jeho osobnosti i tenhle seriál. Dokumentární seriál výkonného producenta Ryana Murphyho, kde promluví zasvěcení lidé jako Bob Colacello a Jerry Hall. (9. března)

Poslední království – 5. řada

Alfréd Veliký brání svoje království před seveřany. Uhtred, který se narodil jako Sas, ale vychovali ho Vikingové, se snaží nabýt svého právoplatného dědictví. Dobrodružný historický seriál, který původně vycházel na BBC. (9. března)

Projekt Adam

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva. Sci-fi dobrodružství od Shawna Levyho (Free Guy). Hrají Ryan Reynolds, Zoe Saldaña, Mark Ruffalo a Jennifer Garner. (11. března)

F1: Touha po vítězství – 4. řada

Pohled na nelítostné závody Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. Jedna z nejlépe hodnocených dokumentárních sérií na Netflixu. (11. března)

Ruby záchranářka

Policista si chce splnit velký sen a dostat se mezi elitní psovody. Spojí proto síly s chytrou, ale trochu divokou fenkou Ruby z útulku. Podle skutečnosti. Film pro celou rodinu, kde hraje Grant Gustin (The Flash). (17. března)

Černý krab

Na první pohled beznadějná mise. Vojačka musí dostat přísně tajný balík přes zamrzlé moře. Pohání ji naděje, že tak ukončí apokalyptickou válku a zachrání svoji dceru. Akční thriller, ve kterém si zahrála Noomi Rapace (Prometheus, 7 životů). (18. března)

Démoni Krakova – 1. řada

Minulost jí prostě nedá spát. Spojí proto síly se záhadným profesorem a jeho nadanými studenty, kteří vyšetřují paranormální aktivity. A taky bojují s démony. Napínavý fantasy seriál s prvky nadpřirozena od Kasie Adamik (1983). Podle slovanské mytologie. (18. března)

Je to dort? – 1. řada

Foto: Netflix

Šikovní cukráři, kteří upečou dort ve tvaru kabelky nebo třeba šicího stroje? U téhle úžasné soutěže inspirované populárním memem se vám budou jenom sbíhat sliny. Moderuje Mikey Day z pořadu Saturday Night Live a v porotě zasednou celebrity jako Fortune Feimster nebo Karamo Brown. (18. března)

Kapky

Miliardář s manželkou dorazí na svoji luxusní chatu a přistihnou tam lupiče. To je ale situace! Thriller režiséra Charlieho McDowella (The One I Love), ve kterém hrají Jason Segel, Lily Collins a Jesse Plemons. (18. března)

Lidské zdroje – 1. řada

Spinoff seriálu Big Mouth s Lásenkami, Hormonálními monstry i spoustou dalších tvorů, kteří řeší lásku, trable v práci i potřeby svých klientů. Postavy z Big Mouth namluvily hvězdy jako Nick Kroll a Maya Rudolph a nově i Aidy Bryant, Randall Park a Keke Palmer. (18. března)

Top Boy – 4. řada

Foto: Netflix

Dva zkušení drogoví dealeři se vrací do drsných londýnských ulic, ale jejich touhu po penězích a moci ohrožuje mladý a nelítostný nováček. Seriál, který debutoval v roce 2011. Od scénáristy snímku Veřejní nepřátelé. (18. března)

Bridgertonovi – 2. řada

Osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových hledá lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Podle úspěšných románů od Julie Quinn. Seriál od Shondy Rhimes (Chirurgové) nominovaný na Emmy. Podle úspěšné romantické knižní série autorky Julie Quinn. (25. března)