12 předních novinek, které nabídne Netflix v lednu

Foto: Domácí tým, Žena v domě přes ulici od dívky v okně, Archive 81 (vše Netflix)

Co nabídne Netflix hned zkraje roku 2022? Hororový seriál z dílny Jamese Wana (Insidious, V zajetí démonů) Archive 81, nové řady Undercover, Po životě či Ozark, dokumentární portrét fotbalisty Neymara a komediální novinku z produkce Adama Sandlera, Domácí tým.

Undercover – 3. řada

Dva tajní agenti předstírají, že jsou pár, a nastěhují se vedle drogového bosse. Všechno ale není tak černobílé, jak se mohlo na začátku zdát. Krimi seriál, který se minulý rok dočkal filmového prequelu Ferry. (10. ledna)

U kopírky

Studentka kvůli svým fotkám z večírku přijde o stipendium a rozhodne se zjistit, jestli se jí tu noc nestalo něco hrozného. Mysteriózní snímek Wregase Bhanutejy ověnčený cenou za nejlepší film, režii a herce z Indonéského filmového festivalu 2021. (13. ledna)

Archive 81 – 1. řada

Foto: Netflix

Archivář dostane za úkol opravit poškozené videokazety a při tom se zaplete do děsivé záhady, ve které figurují pohřešovaná režisérka a členové ďábelské sekty. Od producenta producenta Jamese Wana (V zajetí démonů). Podle hororového podcastu. (14. ledna)

Po životě – 3. řada

Novinář se snaží vyrovnat se smrtí svojí manželky. Začne se chovat nevrle, aby od sebe odehnal ty, kteří se mu snaží pomoct. V tomhle seriálu, který sám napsal a režíroval, hraje držitel Zlatého glóbu Ricky Gervais s Ashley Jensen (Komparz). (14. ledna)

DOTA: Dračí krev – Book 2

Rozpolcený, ale odvážný Dračí rytíř musí využít sílu draka, kterou v sobě nosí, aby porazil zabijáckého démona. Výpravná fantasy podle online hry. Z dílny Ashleyho Millera, který napsal scénář k filmům X-Men: První třída nebo Thor. (18. ledna)

Mnichov: Na prahu války

Na vypjaté mnichovské konferenci v roce 1938 se ze starých přátel, kteří teď pracují pro znepřátelené vlády, nedobrovolně stanou špioni na stopě nacistickému tajemství. Špionážní thriller z druhé světové války, kde si slavný Jeremy Irons zahrál britského premiéra Nevilla Chamberlaina. (21. ledna)

Ozark – 4. řada

Finanční poradce donutí rodinu odejít z Chicaga do oblasti Ozarks v Missouri, kde musí během pěti let vyprat 500 milionů dolarů, aby uchlácholil drogového bosse. Jason Bateman získal cenu Emmy za režii a Julia Garner obdržela hned dvě za nejlepší herečku ve vedlejší roli. (21. ledna)

Neymar: Dokonalý chaos – minisérie

Fanoušci po celém světě ho zbožňují, kritici ho zase nemůžou vystát. Neymar promluví o strastech i slastech svého osobního života i úžasné fotbalové kariéry. Dokumentární seriál, ve kterém promluví i slavní fotbalisti Lionel Messi, Kylian Mbappé a David Beckham. (25. ledna)

Vyvolená – 1. řada

Klidné dánské městečko obestírá znepokojivé tajemství. Když ho pak sedmnáctiletá holka s kamarády odhalí, převrátí jim to život naruby. Od Jannika Taie Mosholta a Christiana Potaliva, autorů seriálu Déšť. (27. ledna)

Domácí tým – 1. řada

Kouč Sean Payton dostal v NFL stopku, a tak začne trénovat zoufalý žákovský tým, kde hraje i jeho syn. Třeba se ti dva konečně sblíží. Rodinná komedie podle skutečnosti. Kevin James v roli skutečného trenéra New Orleans Saints v tomto zábavném a dojemném příběhu, který produkoval Adam Sandler. (28. ledna)

Feria: Nejtemnější svit – 1. řada

Když vyjde najevo, že v okultním rituálu s tragickým koncem měli prsty jejich rodiče, změní se dvěma sestrám život od základů. A zabrat jim dají i nadpřirozené síly. Španělský mysteriózní thriller od Agustína Martíneze a Carlose Montera (Ministerstvo času). (28. ledna)

Žena v domě přes ulici od dívky v okně – 1. řada

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? Komediální drama s Kristen Bell v titulní roli. (28. ledna)