17 známých filmů, které právě přidal Netflix

Foto: Constantine (Warner Bros. Pictures), Tlusťoch (Saban Films), Na hraně zítřka (Legendary Pictures)

Netflix těsně před Vánocemi přidal do nabídky sedmnáct známých filmů, všechny s českými titulky. Nově na něm najdeme i tři tuzemské tituly, přičemž ten nejnovější byl v červenci teprve v kinech. Nově tedy na Netflixu najdeme Constantina s Keanu Reevesem, katastrofický Greenland: Poslední úkryt nebo skvělé sci-fi Na hraně zítřka.

After: Polibek

Nevinná prvačka Tessa Youngová má jasno v tom, co chce od života. To se ale změní ve chvíli, kdy se jí do cesty připlete nepředvídatelný drsňák Hardin Scott.

Angelika

Krásná šlechtična, kterou provdali za zámožného staršího muže, se do nového manžela rychle zamiluje. Pak se ale musí postavit zrádcům, kteří se proti němu spikli.

Constantine

Thriller podle komiksu Hellblazer, ve kterém soukromý detektiv s citem pro nadpřirozeno vyšetřuje případ zdánlivé sebevraždy.

Čekání na barbary

Správce odlehlé pevnosti pochybuje o svojí oddanosti impériu, když přijede nekompromisní plukovník a začne tyranizovat nomády žijící u hranic.

Dokonalá loupež

Parta zručných lupičů se chystá na údajně nedobytnou pobočku centrální banky v Los Angeles. Do cesty se jim ale postaví elitní policejní jednotka.

Greenland: Poslední úkryt

K planetě Zemi se řítí zbytky komety, které ji můžou z velké části zničit. Zavládne zmatek a panika a členové jedné rodiny se musí probojovat do bezpečí.

Gump – pes, který naučil lidi žít

Pes, co hledá svůj domov, musí po cestě překonat spoustu překážek. Taky pozná nové lidi a najde si i pár psích parťáků.

Choking Hazard

Foto: Bontonfilm

Motivační guru odjede spolu se studenty přemýšlet o smyslu života. Když je tam ale napadnou krvežíznivé zombie, musí všichni najednou bojovat o holý život.

Na hraně zítřka

Bill Cage uvízl v časové smyčce a pořád dokola prožívá den, kdy zemřel v boji. Musí proto vymyslet, jak přežít a navíc porazit vetřelce z vesmíru.

Navždy spolu

Čerstvá novomanželka procitne po autonehodě se ztrátou paměti. Její muž jí musí pomoct se vzpamatovat a taky znova dobýt její srdce.

Nejkrásnější hádanka

Foto: Falcon

Chudý chasník chce za ženu krásnou Majdalenku, ale v cestě mu stojí chamtivý sedlák, konkurence od královského dvora a banda loupežníků.

Polární expres

Malý kluk se na Štědrý den vydá kouzelným vlakem na severní pól, kde pozná zázrak přátelství a objeví ducha Vánoc.

Poslední plavky

Foto: Bioscop

Když se v jezeře objeví pověstná obluda, chopí se majitel malé hospody příležitosti nalákat turisty a zachránit svůj upadající podnik.

Tajemství, která máme

Žena traumatizovaná hrůzami holokaustu se snaží extrémními způsoby vymámit přiznání z muže, kterého má za dozorce z koncentračního tábora.

Talisman

Za války v Iráku změnila mariňáku Loganovi osud fotka jedné ženy, a on se ji proto po návratu domů vypraví najít.

Tlusťoch

Santa je na tom špatně a musí vyrábět náhradní díly pro armádu. Dvanáctiletý pomstychtivý darebák si na něj objedná nájemného vraha.

Trója

Královna Helena utíká ze Sparty za svojí láskou, princem trojským. Pomstychtiví Řekové ale shromáždí obrovskou armádu a pustí se do obléhání, které potrvá deset let.