12 předních novinek, které Netflix uvede v týdnu

Foto: Moře klidu, K Zemi hleď, Emily in Paris (vše Netflix)

Vánoce budou na Netflixu ve znamení očekávané komedie K Zemi hleď, ve které se představí plejáda skvělých herců, premiéru čeká také další jihokorejský seriál Moře klidu o vesmírných průzkumnících, dorazí i nová porce českých filmů. Už v pondělí uvidíme na Netflixu psí dobrodružství Gump, den po Vánocích pak dorazí černobílá Krajina ve stínu.

Gump – Pes, který naučil lidi žít

Pes, co hledá svůj domov, musí po cestě překonat spoustu překážek. Taky pozná nové lidi a najde si i pár psích parťáků. (20. prosince)

Příšerné Vánoce

Rodina si vyrazí na pláž, ale Servando a Almina tvrdohlavá teta Alicia se začnou divoce přetahovat o to, jak se letos budou slavit Vánoce. (21. prosince)

Druhá světová válka v barvách: Cesta k vítězství – 1. řada

Významné postavy a zásadní zvraty druhé světové války v dokumentárním seriálu se strhujícími dobovými záběry a komentáři odborníků. (22. prosince)

Emily in Paris – 2. řada

Marketingová manažerka Emily Cooperová sbalí v Chicagu kufry a odjede za prací snů do Paříže. V novém životě musí řešit pracovní trable, přátele i lásku. (22. prosince)

Bicykly versus automobily

Rozhovory s urbanisty a studie dopravních problémů ve velkých městech objasňují výhody masového využití cyklistiky. (23. prosince)

Druhá matka – 2. řada

Dvě ženy si uvědomí, že jim v porodnici zaměnili děti, a tak začnou žít nový život spolu jako jedna trochu zvláštní rodina. (24. prosince)

Jako sestry

Když dvě dívky zveřejní intimní video svojí spolužačky a zaviní její zmizení, jejich do té doby nerozlučné přátelství je pryč. (24. prosince)

K zemi hleď

Dva astronomové vyrážejí na mediální turné, aby varovali lidstvo před smrtící kometou, která se řítí přímo na planetu Zemi. Zdá se ale, že to nikoho nezajímá. (24. prosince)

Moře klidu – 1. řada

Během nebezpečné čtyřiadvacetihodinové mise na Měsíc se vesmírní průzkumníci snaží získat vzorky z opuštěného vědeckého zařízení opředeného spoustou tajemství. (24. prosince)

1 000 mil do Vánoc

Auditor, který bytostně nesnáší Vánoce, jede pracovně do malého města. Tam potká ženu, která se rozhodne změnit jeho názor na vánoční svátky. (24. prosince)

Krajina ve stínu

Kronika života lidí ve vesničce na česko-rakouské hranici během vzestupu fašismu a komunismu a dozvuků druhé světové války. (25. prosince)

Peklo pro nezadané – 1. řada

Nezadaní trosečníci, kterým se zapalují lýtka, hledají lásku na opuštěném ostrově. Jediný způsob, jak z něho uniknout, je strávit luxusní romantický večer ve dvou. (25. prosince)

Pokračuj na novinky Netflixu z minulého týdne