The Book of Boba Fett: Oblíbený nájemný lovec v novém traileru

Foto: Walt Disney

Nový osmidílný seriál Disney+ prozkoumá osud fanouškům Star Wars velmi známé postavy. Nebezpečný nájemný lovec Boba Fett se objevil již v Mandalorianovi, ve kterém se po dlouhé době shledal se svým beskarovým brněním. Následně v potitulkových scénách usedl na trůn dříve patřícímu Jabba the Huttovi, na což bude nový seriál navazovat.

Seriál bude pravděpodobně sledovat snažení Boba Fetta ovládnout vlivnou kriminální organizaci, kterou vybudoval právě Jabba the Hutt. Také se spekuluje, že by mohl napomoci osvobodit planetu Mandalore s Bo-Katan, kterou jsme opět viděli v druhé sérii Mandaloriana. Mnoho fanoušků také doufá, že seriál nabídne odpovědi na několik otázek. Například jak vůbec Boba Fett unikl Sarlaccovi ve filmu Návrat Jediho.

Seriál Boba Fetta natočili tvůrci právě zmíněného Mandaloriana. Vybrané epizody totiž zrežírovali Jon Favreau, Dave Filoni či Bryce Dallas Howard, většinu dílů však měl na starost Robert Rodriguez. I v tomto případě složil hudbu Ludwig Göransson. V roli Boba Fetta uvidíme klasicky Temuera Morrisona a Ming-Na Wen si opět zahraje jeho společnici.

The Book of Boba Fett bude mít přemíru na Disney+ 29. prosince 2021.

Foto: Walt Disney