11 očekávaných Netflix originálů, které uvidíme v listopadu

Foto: Peklo, Kovboj Bebob: Lovec odměn, Red Notice (vše Netflix)

Listopad na Netflixu rozhodně nebude ve znamení nudy. Už zkraje měsíce dorazí western Tím tvrdší je pád, třetí řada Narcos: Mexiko nebo animovaný seriál ze světa League of Legends nazvaný Arcane. Těšit se můžeme na dva zajímavé režijní debuty, Přebíhání od Rebeccy Hall a Modřiny Halle Berry. Největší premiérou listopadu bude zcela jistě akční komedie Red Notice, dorazí však také druhý Pán tygrů, hraný Kovboj Bebop nebo Peklo od tvůrce Vlaku do Pusanu.

Tím tvrdší je pád

Nat Love je psanec a chystá pomstu. Se svými lidmi vyráží sejmout nepřítele, zločineckého bosse Rufuse Bucka, který se zrovna dostal na svobodu. Jonathan Majors, Idris Elba, Regina King, Zazie Beetz, LaKeith Stanfield a Delroy Lindo v netradičním westernu. (3. listopadu)

Narcos: Mexiko – 3. řada

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. V mexické sáze Narcos proti sobě stojí Diego Luna a Michael Peña. (5. listopadu)

Arcane – 1. řada

Každá legenda nějak začíná. Arcane je nový animovaný seriál od tvůrců League of Legends, který vypráví o začátcích dvou slavných bojovnic a o osudech města na pokraji války. (6. listopadu)

Přebíhání

20. léta, New York. Mladá černoška narazí na kamarádku z dětství, která se vydává za bělošku, a tohle setkání převrátí její svět vzhůru nohama. Intimní drama o rasové identitě a taky režisérský debut Rebeccy Hall. (10. listopadu)

Red Notice

Psycholog z FBI musí spojit síly s nejhledanějším zlodějem uměleckých předmětů na světě, kterému jde po krku. Jinak totiž nedostane podvodnici, co je pořád o krok napřed. Hvězdná akční komedie. (12. listopadu)

Pán tygrů – 2. řada

Chování majitele zoo se v tomhle skutečném příběhu nájemné vraždy úplně vymkne kontrole. A to je nelegální chov kočkovitých šelem i bez toho plný výstředních postav. Pokračování divokého autentického seriálu, který získal šest nominací na Emmy. (17. listopadu)

Tick, Tick… Boom

Nadějný hudební skladatel těsně před třicítkou řeší milostné pletky i vztahy s přáteli a snaží se nezbláznit se z toho, že musí prorazit dřív, než bude pozdě. Andrew Garfield v hlavní roli. (19. listopadu)

Kovboj Bebop: Lovec odměn – 1. řada

Lovci odměn Spike, Jet a Faye – šviháci, co mají věčně hluboko do kapsy – spolu brázdí sluneční soustavu a hledají kšefty. Dokážou ale utéct před Spikovou minulostí? Hraná adaptace klasického anime. (19. listopadu)

Peklo – 1. řada

Nadpřirozené bytosti vynášejí krvavé rozsudky a posílají lidi do pekla. Na základě představy o boží spravedlnosti proto vznikne náboženská skupina. Fantasy od režiséra Vlaku do Pusanu. (19. listopadu)

Modřiny

Před lety schytala ponižující porážku v ringu. Teď má tahle MMA zápasnice poslední šanci dát si život do pořádku – vrací se k ní totiž syn, kterého kdysi opustila. Režijní debut Halle Berry. (24. listopadu)

Chlapec, kterému říkají Vánoce

Odhodlaný Nikolas se při hledání svého táty dostane do kouzelné země, kde potká elfy i svůj osud. Domů se vrátí s darem naděje. Vtipný, milý a akční příběh o tom, jak Santa kdysi začínal. (24. listopadu)

Tenhle příběh je pravda – 1. řada

Šílená noc s bratrem ve Filadelfii dostane světoznámého komika do šlamastiky, ze které zoufale hledá cestu. V sázce je víc než jenom jeho kariéra. Spletitý krimi thriller s Kevinem Hartem a Wesleym Snipesem. (24. listopadu)