22 novinek (nejen) z Netflixu, které můžete vidět o víkendu

Foto: Baby Driver (Sony Pictures), Severní vody (AMC), Ubal a zmiz (CinemArt)

Vydatnou porci novinek eviduje Netflix již klasicky zkraje nového měsíce. O tomto víkendu na něm najdeme opětovně uvedenou zábavnou jízdu Baby Driver, Netflix originály jako western Tím tvrdší je pád, třetí řadu Narcos: Mexiko nebo novou minisérii Nečekaný vrah. HBO GO nově nabízí drama Klícka s Judem Lawem, seriál Severní vody nebo dnes už kultovní Věčný svit neposkvrněné mysli. Za zmínku stojí také uvedení české komedie Ubal a zmiz (O2TV) nebo retro dokument Králové videa (Aerovod).

Baby Driver

Holobrádek Baby má rád muziku a jako řidič zločinců si udělal pořádný dluh u mafiánského bosse. Teď už mu zbývá jen poslední jízda, ale nic nejde podle plánu. (Netflix)

Big Mouth – 5. řada

Životy dospívajících kamarádů se převrátí vzhůru nohama, jakmile udeří puberta a její zázraky i hrůzy. Ztřeštěná komedie od kámošů Nicka Krolla a Andrewa Goldberga. (Netflix)

Deštivý den v New Yorku

Pár vysokoškoláků vyrazí v rámci studijního úkolu do New Yorku a myslí si na romantický víkend. Tamní „velký svět“ ale převrátí jejich plány vzhůru nohama. (Netflix)

Glória – 1. řada

Je rok 1968, zuří studená válka a v portugalském Glória do Ribatejo, plném špionů, lží a tajemství, rozehrává technik rádia Svobodná Evropa hru na všechny strany. (Netflix)

Hon na vrahy – 1. řada

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. (Netflix)

Kde je Marta? – minisérie

Foto: Netflix

Zmizení mladé Marty del Castillo vzbudilo rozruch po celém Španělsku. Její příbuzní a kamarádi, policisti a další promluví o tomhle dosud nevyřešeném případu. (Netflix)

Klícka

Ambiciózní podnikatel Rory věří, že díky návratu do vlasti vydělá spoustu peněz. rzy však hrozí, že se rodina rozpadne pod tíhou životního stylu, který si nemůže dovolit, a vinou izolace. (HBO GO)

Králové videa

Dokument, který vás jako pomyslný DeLorean vezme zpět do časů, kdy našim videím vládly rychlodabingy, filmy se nakupovaly na černých burzách a hromadně se pořádaly domácí videoprojekce. (Aerovod)

Mistři podvodu

Foto: Netflix

Dokument o vzestupu a pádu podvodníků, kteří zneužili systém kvót Evropské unie na produkci uhlíku a pořádně si namastili kapsu. A pak se pustili jeden do druhého. (Netflix)

Narcos: Mexiko – 3. řada

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Nečekaný vrah – minisérie

Hraný seriál o muži, který tvrdil, že byl svědkem vraždy švédského premiéra Olofa Palmeho. Co když ho ale zabil právě on? (Netflix)

Nemohli jsme dospět

Žádost o přátelství na sociální síti vyvolá v nepříliš úspěšném čtyřicátníkovi vzpomínky na nenaplněné naděje a sny. A taky na vztahy, kterými prošel od 90. let. (Netflix)

Neuvěřitelný život rockera Coxe

Dewey Cox je rokenrolová legenda. Jeho písně otřásají celým světem a kariéra připomíná jízdu na horské dráze. (HBO GO)

Sopranistky

Devadesátá léta jsou v plném proudu a pro studentky skotské katolické školy znamená cesta na pěveckou soutěž v Edinburghu příležitost se pořádně odvázat. (Netflix)

Severní vody – 1. řada

Seriál vypráví příběh bývalého vojenského chirurga Patricka Sumnera, který se jako lodní lékař přihlásí na velrybářskou výpravu do Arktidy. Na palubě potká harpunáře Henryho Draxe, brutálního vraha, který připomíná spíš zvíře než člověka. (HBO GO)

Steve Jobs

Snímek se odehrává na pozadí uvedení tří legendárních produktů na trh a končí v roce 1998, kdy byl představen počítač iMac. (HBO GO)

The Prodigy

Proč se její geniální synek najednou chová tak divně? Tady něco nehraje a ona tomu musí přijít na kloub. (Netflix)

Tím tvrdší je pád

Nat Love je psanec a chystá pomstu. Se svými lidmi vyráží sejmout nepřítele, zločineckého bosse Rufuse Bucka, který se zrovna dostal na svobodu. (Netflix)

Ubal a zmiz

Dva kamarádi, Mireček (Matouš Ruml) a Vilém (Janek Gregor) se živí pěstováním trávy a dostanou nabídku, která se neodmítá. (O2TV)

Výjimeční přátelé

Spisovatel Lloyd Vogel se spřátelí se slavným moderátorem dětského televizního pořadu Fredem Rogersem a snaží se překonat trauma z minulosti. (Netflix)

Věčný svit neposkvrněné mysli

Foto: Focus Features

Joel (Jim Carrey) je šokován zjištěním, že si jeho přítelkyně Clementine (Kate Winsletová) nechala vymazat z paměti jejich bouřlivý vztah. (HBO GO)

Yaro, kde jsi?

Odhodlaná státní zástupkyně se ponoří do případu pohřešované třináctileté holky a při pátrání po tom, co se opravdu stalo, zajde až do extrému. Podle skutečného případu. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne