13 filmů a seriálů na víkend (nejen) z Netflixu

Foto: Invaze (Apple TV+), Stillwater (Focus Film), Armáda lupičů (Netflix)

Netflix má za sebou jeden z výrazně slabších týdnů tohoto roku, přesto se mezi jeho novinkami objevila Armáda lupičů, prequel zombie hororu Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera. Pozornosti neutekl ani Ježek Sonic s Jimem Carreym, kterého nově najdeme na téže službě. HBO GO opět nabízí Interstellar, vesmírnou pecku od Christophera Nolana, skvěle obsazenou Operaci kolibřík nebo nové zpracování seriálové Super drbny. Své nabídnou i prémiové videotéky.

Armáda lupičů

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby její partě pomohl vyloupit tři legendární sejfy různě po Evropě. (29. října)

Astrologický průvodce pro zlomená srdce – 1. řada

Alice má zlomené srdce a přestává věřit, že si někoho najde. Když se ale spřátelí s charismatickým odborníkem na astrologii, nechá se při výběru partnera vést hvězdami. (Netflix)

Colin v černobílé – 1. řada

Dramatický seriál o tom, jak se Colin Kaepernick v době dospívání snažil prorazit a jak přitom řešil otázky rasy, kultury a společenského postavení. (Netflix)

Čas, který ti věnuji – 1. řada

Lina a Nico se po dlouhých letech rozejdou. Lina by chtěla začít znova a taky myslet na Nica každý den trochu míň, ale nedaří se jí to. (29. října)

Interstellar

Píše se rok 2061. Zemi sužuje sucho a hladomor, docházejí základní potraviny a planeta čelí prudkým změnám klimatu. Lidské rase hrozí vyhynutí. (HBO GO)

Invaze – 1. řada

Na Zemi zavítá mimozemský druh, který ohrožuje existenci lidstva. Děj se odvíjí v reálném čase pohledem pěti obyčejných lidí z různých koutů planety, snažících se nějak vyznat ve zmatku, který kolem nich propukl. (Apple TV+)

Ježek Sonic

Šerif z malého města pomáhá mimozemskému ježkovi uniknout před šíleným doktorem, který chce jeho nadzvukovou rychlost využít k ovládnutí světa. (Netflix)

Nikdo

Když do jejich domu vniknou dva lupiči, nechá je beztrestně loupit. Už brzy v něm ale bouchnou saze a z unaveného chlapa ve středním věku se stane postrach.

Operace kolibřík

V tomto moderním eposu Kim Nguyen odhaluje nemilosrdnou stránku našeho stále se rozšiřujícího digitálního světa. (HBO GO)

Sebevražedný oddíl

Režisér James Gunn uvádí akční dobrodružství superhrdinů Warner Bros. Pictures Sebevražedný oddíl, těšte se na partu nejdegenerovanějších delikventů světa DC, kteří umírají touhou zachránit svět. (Google Play)

Stillwater

Bill Baker cestuje z Oklahomy do Marseille navštívit svou odcizenou dceru, která je ve vězení za vraždu, o které tvrdí, že ji nespáchala. (O2TV, Google Play)

Super drbna – 1. řada

Téměř dekádu poté, co se původní webová stránka Superdrbny propadla do zapomnění, se nová generace teenagerů ze soukromé školy na Upper East Side ocitá pod nelítostným a nepřetržitým společenským drobnohledem. (HBO GO)

Temple – 2. řada

V první sérii Daniel balancoval na pokraji zhroucení, zatímco se staral o svou ženu Beth na nelegální klinice pod stanicí metra Temple. Nyní se však vše začne hroutit, když se Beth probudí z kómatu a dožaduje se odpovědí. (HBO GO)

Pokračuj na filmové a seriálové tipy z minulého víkendu