25 filmových a seriálových novinek na víkend (nejen) z Netflixu

Foto: Noční zvířata (Focus Features), Malý Sheldon (Warner Bros.), Milion malých střípků (Momentum Pictures)

Tradiční výživnou porci novinek Netflixu doprovází ještě pestřejší porce filmů a seriálů z HBO GO. Právě na něm nepřehlédněte nášup nových pixarovek jako Frčíme, Ledové království 2 nebo Lví král, potěší také uvedení Nočních zvířat nebo prvního dílu páté řady Malého Sheldona. Již zmíněný Netflix láká hlavně na Mr. Robota, originály Kód za miliardu dolarů nebo třetí řadu Rodinného podniku.

Aladin

Strhující a dobrodružná hraná adaptace animované klasiky Aladin z produkce studia Disney vypráví vzrušující příběh o okouzlujícím pouličním zlodějíčkovi Aladinovi. (HBO GO)

Auta 3

Legendární závoďák Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu, kterou nade vše miluje. (HBO GO)

Deadpool a Deadpool 2

Ze stránek komiksů společnosti Marvel přichází netradiční antihrdina. Bývalý člen speciálních jednotek, který se stal žoldákem, Wade Wilson (Ryan Reynolds) se podrobí nebezpečnému experimentu. (HBO GO)

Duše

Joe Gardner dostane životní šanci hrát v proslulém jazzovém klubu. Jeden chybný krok ho však přenese z ulic New Yorku do Neznáma před… (O2TV)

Dům tajemství: Smrt v Burari – minisérie

Sebevražda? Vražda? Nebo to celé bylo ještě jinak? Dokumentární seriál o děsivé smrti jedenácti členů jedné rodiny z Dillí a teoriích, které tuhle událost obestírají. (Netflix)

Frčíme

Snímek Frčíme z produkce Pixaru a Walt Disney Studios nás zavede do světa fantazie, kde dva elfští teenageři Ian a Barley Tichošlápkovi dostanou nečekanou příležitost strávit jeden den se svým zesnulým otcem. (HBO GO)

Kniha džunglí

Hrané epické dobrodružství Kniha džunglí, inspirované klasickým animovaným filmem studia Disney, vypráví o chlapci jménem Mauglí, člověčím mláděti vychovaném v džungli vlčí smečkou. (HBO GO)

Kód za miliardu dolarů – 1. řada

Dva němečtí počítačoví průkopníci se pouštějí do soudního sporu se zdánlivě neporazitelným protivníkem, aby byli uznáni za vynálezce algoritmu Google Earth. (Netflix)

Ledové království 2

Proč se Elsa narodila s kouzelnou mocí? Jaká tajemství z minulosti Elsa odhalí, když se pustí do neznáma napříč kouzelnými lesy a temnými oceány za hranicemi Arendelle? (HBO GO)

Lví král

Zbrusu nový snímek Lví král od studia Disney, jenž zrežíroval Jon Favreau, se odehrává v africké savaně, kde se narodil budoucí panovník všeho živého. (HBO GO)

Malé ženy

Ve druhé půlce 19. století si spisovatelka chce konečně žít podle svého. Vzpomíná taky na těžké, ale láskyplné časy, kdy měla nablízku tři energické sestry a kamaráda. (Netflix)

Malý Sheldon – 5. řada

Seriál dějově předchází Teorii velkého třesku a sleduje mladého Sheldona, který navštěvuje střední školu a snaží se zapadnout do okolního světa, zatímco se jeho rodina a přátelé snaží vyrovnat s jeho unikátními intelektuálními schopnostmi. (HBO GO)

Marianne a Leonard: Slova lásky

Dokument o prvních letech vztahu písničkáře Leonarda Cohena a svobodomyslné Marianne Ihlenové, kdy spolu žili na řeckém ostrově Hydra. (Netflix)

Máš někoho doma

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Milion malých střípků

James, třiadvacetiletý alkoholik a narkoman, má dvě možnosti: léčbu nebo smrt. (HBO GO)

Mr. Robot

Ve dne klaďas, v noci padouch. Kancelářského IT bezpečáka naverbuje tajemná hackerská skupina, která chce srazit na kolena globální korporaci. (Netflix)

Muž v domácnosti – nové díly

Legendární Tacu z japonské mafie jakuzy, přezdívaný Nesmrtelný drak, kdysi zmizel z podsvětí. Teď se ale vrací jako naprosto oddaný muž v domácnosti. (Netflix)

Noční zvířata

Susan (Amy Adams) opustila svého manžela před více než 20 lety, minulost se však náhle připomene společně s rukopisem knihy Nocturnal Animals a žádostí o přečtení. (HBO GO)

Přípitek

Adrien trčí na otravné rodinné večeři. Když už se zdá, že situace nemůže být horší, přijde poslední rána. (Aerovod)

Příšerky s.r.o. a Univerzita pro příšerky

Jedno z hlavních strašidel Sulley a jeho strašidelný asistent Mike pracují v továrně Příšerky s.r.o., největší společnosti v Monstropolis, která přeměňuje dětský křik na elektrickou energii. (HBO GO)

Rodinný podnik – 3. řada

Francie se chystá legalizovat trávu. Neúspěšný podnikatel s rodinou proto rychle mění rodinné řeznictví na marihuanovou kavárnu. (Netflix)

Skrytá tvář sportu – 1. svazek

Dokumentární seriál o propojení zločinu a sportu, který rozebírá mezinárodní skandály z pohledu očitých svědků. (Netflix)

Vynalézavý muž v domácnosti – nové díly

Drsňák s talentem na domácí práce se v těchhle vtipně zahraných miniaturách ujme domácnosti s neuvěřitelnou pečlivostí. (Netflix)

V hlavě

Období dospívání může být velice komplikované. Ani Riley, která je vytržena ze svého starého života na americkém Středozápadě poté, co se její otec musí kvůli novému zaměstnání přestěhovat do San Francisca, není výjimkou. (HBO GO)

Zášť

Šéf policie, kterého čeká povýšení, se zaplete do tragického incidentu a odhalí plánovanou pomstu namířenou proti jeho kolegům. (Netflix)

Pokračuj na filmové a seriálové tipy na víkend z minulého týdne