20 novinek na Netflixu, které dostaly český dabing

Foto: Hobit: Neočekávaná cesta (Warner Bros.), Viník (Netflix), REVENANT Zmrtvýchvstání (20th Century Fox)

Na Netflixu se stále častěji objevují novinky s českým dabingem. Jen za poslední tři týdny služba přidala dvacet filmů a seriálů v českém znění. Většinu z nich tvoří Netflix originály.

Netflix vyrobil český dabing k severské kriminální sérii Kaštánek, neméně kvalitnímu dramatickému seriálu Služka nebo hororovému slasheru Máš někoho doma. Dabing se však překvapivě objevil také u znovuuvedené trilogie Hobita, oscarového Revenanta nebo animáku Sherlock Koumes a série Vědátorky Ady Twistové. To vše jen za poslední tři týdny.

24 tváří Billyho Milligana – 1. řada

Koncem 70. let tvrdí muž obviněný ze série znásilnění, že za všechno může jeho porucha osobnosti. Začne tak soudní tahanice, která nedá spát celé Americe.

Friendzone

Thibault je nenapravitelný romantik, a když mezi ním a Rose přeskočí jiskra, myslí si, že se na něj konečně usmálo štěstí. Jak má ale sbalit nejlepší kamarádku?

Hobit (kompletní trilogie)

Prequel k trilogii Pán prstenů, ve kterém Bilbo Pytlík vyrazí s partou odvážných trpaslíků na nebezpečnou výpravu, aby jim pomohl získat zpátky ztracené království.

Jedna, dvě, Undertaker jde!

Přežije parta Nový den překvapení, která na ni číhají v Undertakerově strašidelném sídle? V tomhle interaktivním wrestlingovém speciálu máte její osud ve vlastních rukou.

Kaštánek – 1. řada

Na místě brutální vraždy se najde figurka z kaštanů a na základě téhle stopy pak dvojice detektivů pátrá po vrahovi, který má prsty ve zmizení dcery známé političky.

Kočičí kouzlo – 1. řada

Willa Wardová dostane k dvanáctým narozeninám huňatý dárek, který jí a jejím kamarádkám otevře dveře do světa kouzel, mluvících zvířat a dalších divů.

Krev a voda – 2. řada

Dívka z Kapského Města se po náhodném setkání na večírku rozhodne zjistit, jestli je plavecká hvězda ze soukromé školy její sestra, kterou unesli po porodu.

Máš někoho doma

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane.

Nikdo nevyvázne živý

Zoufalá Mexičanka bez dokladů se nastěhuje do zchátralého penzionu v Clevelandu. Jenže to, co tam zaslechne a uvidí, ji rozhodně neuklidní.

Půlnoční mše – 1. řada

Příjezd charismatického mladého kněze spustí sérii úžasných zázraků i zlověstných záhad a rozdmýchá náboženský zápal zbytku místních, kteří zoufale chtějí v něco věřit.

REVENANT Zmrtvýchvstání

Ve dvacátých letech 19. století se lovec kožešin snaží přežít, aby se pomstil nemilosrdnému žoldákovi, který ho těžce zraněného u řeky Missouri ponechal svému osudu.

Sherlock Koumes

Ze zahrad po celém Londýně zmizí jejich přátelé, a Gnomeo s Julií se proto spolu s geniálním detektivem Sherlockem Gnomesem pustí do pátrání.

Služka – 1. řada

Mladá matka uteče od násilnického partnera, a aby sobě i svému dítěti zařídila lepší budoucnost, začne pracovat jako uklízečka.

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

Šmoulinka s nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem se vydají hluboko do Zakázaného lesa, aby zachránili tajuplnou ztracenou vesnici od zlého čaroděje Gargamela.

Tut Tut autíčko Otík: Kristýnka za volantem

Otíkova zvídavá sestřička Kristýnka vyrazí samotná do města za zábavou a dobrodružstvím. Čeká ji spousta her, sáňkování a taky hledání léku na škytavku.

Vědátorka Ada Twistová – 1. řada

Malá vědátorka Ada Twistová a její dva nejlepší kamarádi mají spoustu otázek – a společnými silami na ně určitě najdou odpovědi!

Vpád

Manželský pár si pořídí vysněný dům. Po tragickém vloupání se ale otřesená žena pustí do pátrání a zjistí, že skutečné nebezpečí teprve přichází.

Vypečená technika – 1. řada

Nejlepší pekaři a technici spojí síly, aby vznikly lahodné kreace, které zvládnou i náročné zátěžové testy. Na vítěze čeká odměna 100 000 dolarů.

Viník

Utrápený policejní detektiv přeložený na tísňovou linku se snaží zachránit zoufalou volající. Pravda se ale postupně prodírá na povrch a přichází čas zúčtování.

Zní to jako láska

V práci se jí konečně začíná dařit, jenže do Madridu zrovna dorazí její bývalý přítel, který jí kdysi zlomil srdce. Tak tohle Maca bez kamarádek fakt nezvládne.

Pokračuj na minulý přehled dabovaných novinek na Netflixu