28 nejsledovanějších titulů na Netflixu 37. týdne

Foto: Rozlučka, Lucifer, Papírový dům (vše Netflix)

Lucifer a Papírový dům se porvali o větší přízeň, dařilo se také akční Kate a německému thrilleru Rozlučka s otřesnými recenzemi.

14 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (37. týden)

Akční Kate s Mary Elizabeth Winstead a Woodym Harrelsonem ovládla Netflix, na druhé příčce se umístil německý thriller Rozlučka (pouhých 34 % na ČSFD), třetí je komedie Život po večírku. Mezi nejsledovanějších patnáct filmů se dostal také skvělý Revenant s DiCapriem a Hardym, nadmíru povedený dokument Schumacher nebo nedávný Netflix originál Jaká je cena života s Michaelem Keatonem.

14. Severní Marseilles
13. REVENANT Zmrtvýchvstání
12. SAS: Zrození Černé labutě
11. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
10. Jaká je cena života
9. Tajný život mazlíčků
8. Strašidelné příběhy na dobrou noc
7. Tajný život mazlíčků 2
6. Schumacher

5. Takový normální kluk

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu. Předělávka teenagerské klasiky „Taková normální holka“.

4. Podfukářky

Malá ryba a profesionální podvodnice spojí síly a vymyslí bláznivý plán, jak oškubat jednoho miliardáře.

3. Život po večírku

Cassie paří jako o život… až o něj opravdu přijde. Po smrtelné nehodě ale dostane šanci napravit všechno, co pokazila, a vysloužit si tak andělská křídla.

2. Rozlučka

Pět kamarádů si vyrazí na výpravu do divočiny, kde se brzy dostanou do hledáčku záhadného střelce. A zoufalý boj o život začíná.

1. Kate

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se.

14 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (37. týden)

Lucifer podle serveru FlixPatrol hlásí silnější týden oproti Papírovému domu (oba seriály se dočkaly svých finálových řad) a ovládnul sledovanost tohoto týdne. Třetí příčka patří výbornému dokumentárnímu počinu Zlomové okamžiky, čtvrtá je animovaná série pro nejmenší Sharkdog, pátý stále populární Clickbait. Do žebříčku se zařadila i nová Sexuální výchova, Riverdale nebo další verze Too Hot to Handle.

14. Sex/Život
13. Za stínem noci
12. S nervama v koncích
11. The Fall (Pád)
10. Riverdale
9. Dobrý doktor
8. Too Hot To Handle: Latinská Amerika
7. The Circle – USA
6. Sexuální výchova

5. Clickbait

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal.

4. Sharkdog

Sharkdog je napůl žralok, napůl pes, ale hlavně dobrák od kosti, co rád baští rybí prsty a vyráží za ztřeštěnými dobrodružstvími se svým člověčím kamarádem Maxem.

3. Zlomové okamžiky: 11. září a válka proti terorismu

Nekompromisní seriál, který dokumentuje teroristické útoky z 11. září od zrodu Al-Káidy v 80. letech až po americkou reakci na domácí půdě i v zahraničí.

2. Papírový dům

Ve Španělské národní bance už banda strávila víc než 100 hodin a Profesor je v ohrožení. A aby toho nebylo málo, blíží se nový nepřítel – armáda.

1. Lucifer

Lucifer povýšil, ale fakt tu práci chce? Chloe se chystá pověsit odznak na hřebík a z Amenadiela bude policajt. Kdo ví, co dalšího se ještě semele.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály na Netflixu z minulého týdne