27 nejsledovanějších titulů na Netflixu 36. týdne

Foto: Zmizelá (20th Century Fox), Papírový dům (Netflix), Hodný holky (NBC)

Nenáročná komedie Život po večírku a španělský hit Papírový dům ovládli sledovanost Netflixu minulého týdne.

14 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (35. týden)

Rozporuplná fantasy komedie Život po večírku ovládla minulý týden na Netflixu, v těsném závěsu se drží Podfukářky s Anne Hathaway, Netflix originál Takový normální kluk, spin-off Rychle a zběsile s The Rockem a Jasonem Stathamem, pátá je dvojka Tajného života mazlíčků. Mezi top patnáctkou najdeme i dokument o Rytmusovi, Jaká je cena života s Michaelem Keatonem, akční novinku Kate nebo známé filmy Noe, Jumanji a Zmizelá.

14. Zmizelá
13. Jumanji: Další level
12. Noe
11. Rozlučka
10. Kate
9. Tajný život mazlíčků
8. SAS: Zrození Černé labutě
7. Jaká je cena života
6. Rytmus: Tempos

5. Tajný život mazlíčků 2

Na farmě kousek od New Yorku si Max chce zvednout sebevědomí, aby se ve městě neztratil. Sněhulka zachraňuje tygří mládě a Gidget předstírá, že je kočka.

4. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Americký agent Luke Hobbs má v Anglii zastavit smrtící biologickou hrozbu. Bude ale muset spojit síly s žoldákem Deckardem Shawem, se kterým má nevyřízené účty.

3. Takový normální kluk

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu. Předělávka teenagerské klasiky „Taková normální holka“.

2. Podfukářky

Malá ryba a profesionální podvodnice spojí síly a vymyslí bláznivý plán, jak oškubat jednoho miliardáře.

1. Život po večírku

Cassie paří jako o život… až o něj opravdu přijde. Po smrtelné nehodě ale dostane šanci napravit všechno, co pokazila, a vysloužit si tak andělská křídla.

13 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (36. týden)

Seriály v minulém týdnu ovládnul zcela očekávaně Papírový dům a jeho první část finálové řady. Druhou příčku si zajistil výborný dokumentární počin o 11. září, třetí je hit posledních týdnů Clickbait, následují animák pro nejmenší Sharkdog a starý známý Dobrý doktor. Šesté místo navíc patří speciálu o natáčení posledních epizod již zmiňovaného Papírového domu.

13. Pokémon: Cesty
12. Za stínem noci
11. Outer Banks
10. Lucifer
9. The Circle – USA
8. Hodný holky
7. Riverdale
6. Papírový dům: Z Tokia do Berlína

5. Dobrý doktor

Šikovný, ale autistický chirurg se syndromem učence nastupuje do prestižní nemocnice. Jenže pacienti i ostatní zaměstnanci ho nepřijímají zrovna s důvěrou.

4. Sharkdog

Sharkdog je napůl žralok, napůl pes, ale hlavně dobrák od kosti, co rád baští rybí prsty a vyráží za ztřeštěnými dobrodružstvími se svým člověčím kamarádem Maxem.

3. Clickbait

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal.

2. Zlomové okamžiky: 11. září a válka proti terorismu

Nekompromisní seriál, který dokumentuje teroristické útoky z 11. září od zrodu Al-Káidy v 80. letech až po americkou reakci na domácí půdě i v zahraničí.

1. Papírový dům

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály 35. týdne