19 výborných filmů, které koncem září zmizí z Netflixu

Foto: Mělčiny (Sony Pictures), Pasažéři (Columbia Pictures), Brian Banks (Bleecker Street Media)

Na samotném konci září dojde k odstranění hned několika výborných filmů z Netflixu. Z licenčních důvodů na něm pomalu ale jistě končí původní Halloween režiséra Johna Carpentera, komedie Jednotka příliš rychlého nasazení z Cornetto trilogie Edgara Wrighta, výborné Pokání s Keirou Knightley nebo bláznivá westernová komedie Všechny cesty vedou do hrobu. Celkem jsme našli devatenáct filmů, u kterých svítí kolonka „poslední šance“.

Gambler: Nejvyšší sázka

Profesor s obřími dluhy z hazardních her má plán, jak vyhrát jmění. Chce přesvědčit jednoho ze svých studentů, basketbalovou hvězdu, aby ovlivnil výši skóre zápasu. (dostupné do 29. září)

Brian Banks

Nespravedlivě odsouzený hráč amerického fotbalu, kterého pustili z vězení na podmínku, chce očistit svoje jméno a konečně si zahrát ve vysněné NFL. (dostupné do 30. září)

Čarodějky

Foto: Columbia Pictures

Nová studentka na církevní škole zapadne do party čarodějek, které se nebojí použít svoji moc proti těm, kdo jim zkříží cestu. Třeba i proti vlastním rodičům. (dostupné do 30. září)

Dentista

Foto: Netflix

Neurotický zubař z Beverly Hills se pomstí svojí nevěrné manželce tak, že jí při rutinní dentální hygieně „omylem“ přeoperuje celou pusu. (dostupné do 30. září)

Halloween

Foto: Universal Pictures

Klasický krvák, ve kterém se Michael Myers po útěku z psychiatrické léčebny vrací na Halloween domů, aby rozpoutal vražedný masakr. (dostupné do 30. září)

Hra

Foto: Universal Pictures

Samotářský bankéř dostane od bratra podivný dárek – poukázku na záhadnou hru, která roztočí spirálu stihomamu i skutečných nebezpečí a od základů mu změní život. (dostupné do 30. září)

Jak vycvičit draka 3

Škyťák s Bezzubkou narazí na zakleté stvoření a vydají se hledat legendární dračí ráj. Stihnou to ale dřív, než je najde zlý lovec Kruťas? (dostupné do 30. září)

Jednotka příliš rychlého nasazení

Špičkový londýnský policista je přeřazen do nudného městečka, ve kterém se začne odehrávat série ošklivých „nehod“ . (dostupné do 30. září)

Johnny English

Foto: Universal Pictures

Jistý Francouz jde po korunních klenotech i po samotném trůnu, ale žádné obavy, neobyčejný tajný agent Johnny English na tom už pracuje. (dostupné do 30. září)

Mělčiny

Mladou surfařku pokousal velký bílý žralok a uvízla na útesu u pobřeží. Jestli chce přežít, bude muset přelstít hladového dravce, kterému první sousto zdaleka nestačilo. (dostupné do 30. září)

Noc hrůzy

Foto: Columbia Pictures

Charley Brewster zjistí, že jejich příjemný nový soused je ve skutečnosti upír. O pomoc proto požádá herce Petera Vincenta, který se proslavil rolí lovce upírů. (dostupné do 30. září)

Pasažéři

Potom, co se pasažér na meziplanetární cestě probudí z hibernace desítky let předtím, než bylo v plánu, musí vyřešit jedno morální dilema. (dostupné do 30. září)

Pátý element

V téhle nápadité sci-fi epopeji se taxikář z třiadvacátého století zaplete s okouzlující mimozemšťankou, která možná vlastní klíč k záchraně světa. (dostupné do 30. září)

Pokání

Mladá Briony najde erotický dopis a zahlédne svoji sestru při sexu s jedním mladíkem, kterého potom nařkne ze zločinu. (dostupné do 30. září)

Policajt ze školky

Foto: Universal Pictures

Policajt se snaží dostat na kobylku drogovému bossovi a nastoupí jako učitel do mateřské školky, aby měl na očích jeho syna. Tenhle úkol je ale těžší, než se zdá. (dostupné do 30. září)

Šmoulové

Zlý Gargamel se snaží pochytat všechny šmouly. Těm nezbude nic jiného, než opustit svůj domovský les a proskočit kouzelným portálem, který je zanese až do New Yorku. (dostupné do 30. září)

Velká vánoční jízda

V Santa Clausově super-tajné továrně na hračky vyšle pan Claus svého syna Arthura na velmi důležitou vánoční misi. (dostupné do 30. září)

Vše je ztraceno

Muž na lodi uvízne na bouřlivém moři a odvážně bojuje o přežití. Děsivé drama, ve kterém se toho moc nenamluví. (dostupné do 30. září)

Všechny cesty vedou do hrobu

Farmář Albert vycouval ze souboje a přišel o přítelkyni. S pomocí jiné, vdané ženy pomalu pracuje na tom, aby si sám sebe mohl zase vážit. (dostupné do 30. září)