10 pirátsky nejstahovanějších filmů (nejen) z Netflixu minulého týdne

Foto: Candyman (Universal Pictures), Cry Macho (Warner Bros.), Free Guy (20th Century Studios)

Videoherní akční komedie Free Guy s Ryanem Reynoldsem (Deadpool) v čele nejstahovanějších filmů týdne, stupně pomyslných vítězů doplňují horory z minulého týdne – návrat Candymana a Čas z dílny režiséra Shyamalana. Mezi první desítkou evidujeme také novinku legendárního Clinta Eastwooda, Cry Macho, která dorazila na streamovací službu HBO Max. Nechybí ani hororová novinka Jamese Wana nebo marvelovka Black Widow, která měla premiéru již v červenci tohoto roku. Zástupce z Netflixu tentokrát chybí.

Nejstahovanější filmy 38. týdne 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Prisoners of The Ghostland

V záludném pohraničním městě Samurai Town je z vězení propuštěn bezohledný bankovní lupič bohatým vůdcem Guvernérem, jehož adoptivní vnučka Bernice se ztratila. Guvernér nabídne vězni svobodu výměnou za nalezení uprchlice. (uvedeno na Amazonu)

9. Zhoubné zlo

Zhoubné zlo sleduje Madison Mitchellovou, která trpí bizarními, děsivými vizemi brutálních vražd. Aby Madison zastavila vraha a zachránila se, musí se vyrovnat s vlastní pohnutou minulostí. (uvedeno na HBO Max)

8. Cry Macho

Bývalá rodeo hvězda a chovatel koní bere práci, při které má dopravit malého chlapce z Mexika do Texasu, pryč od jeho alkoholické matky. Čeká je neobyčejně náročná cesta, během níž může světem unavený jezdec najít svůj vlastní pocit vykoupení. (uvedeno na HBO Max)

7. Expedice: Džungle

Film studia Disney Expedice: Džungle, inspirovaný slavnou atrakcí v zábavním parku Disneyland, je dobrodružnou výpravou do amazonské džungle, ve které se představí Dwayne Johnson jako charismatický kapitán lodi a Emily Blunt jako odvážná průzkumnice na své misi. (uvedeno na Disney+)

6. Rychle a zběsile 9

Dominic Toretto si myslel, že si konečně bude moci začít užívat klidný život s Letty a synem Brianem, jenže pak se ozvala jeho minulost. V týmu lumpů, kteří se rozhodli ovládnout svět, figuruje i člověk, který je stejně odvážný a nebezpečný jako Dom. (uvedeno na Amazonu)

5. Black Widow

Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila už téměř zapomenutou minulost Black Widow, a ta se proto musí vydat na cestu napříč celým světem, zatímco je pronásledována Taskmasterem – neúprosným zabijákem, jehož jediný úkol je ji zničit. (uvedeno na Disney+)

4. Sebevražedný oddíl

Tým Task Force X, neboli Sebevražedný oddíl má za úkol zničit veškeré dokumenty týkající se projektu Hvězdice. I kdyby je to mělo stát život. Vězňům je do lebky implementováno výbušné zařízení ovládané na dálku, kdyby se vězni případně rozhodli z mise dezertovat. (uvedeno na HBO Max)

3. Čas

Trable v ráji se projevují ve chvíli, kdy děti na pláži najdou opuštěné věci patřící jiným hostům hotelu a z moře vytáhnou mrtvolu. Než se z prvotního šoku vzpamatují, čeká je mnohem větší otřes. (oficiálně ještě nevyšlo)

2. Candyman

Jeho jméno znají všichni, ale vyslovit si ho netroufne nikdo. Kultovní hrdina všech strašidelných historek, jehož poznávacím znakem je zlověstný hák natřený medem a roj včel. (uvedeno na Amazonu)

1. Free Guy

Ryan Reynolds hraje bankovního úředníka, který zjistí, že je ve skutečnosti nehratelnou postavou ve videohře. A tak se rozhodne stát se hrdinou, který přepíše vlastní příběh. V prostředí, kde neexistují žádná omezení a kde je vše dovoleno musí zachránit svět dřív, než bude zničen. (uvedeno na Amazonu)

Pokračuj na nejstahovanější filmy minulého týdne