17 filmů a seriálů, které Netflix přidá v týdnu

Foto: Sexuální výchova, Schumacher, Hra na oliheň (vše Netflix)

Nabitý týden na Netflixu přinese dokumentární film o legendárním jezdci F1 Michaelovi Schumacherovi, nové animované zpracování kultovního He-Mana, jihokorejskou Hru na oliheň, která se ponese v duchu skvělé Alice in Bonderland nebo třetí řadu oblíbené Sexuální výchovy. Netflix nabídne také něco pro milovníky pečení, dobrodruha Beara Gryllse a reality-show Too Hot To Handle.

Nejúžasnější ubytování světa – 2. řada

Reality show, ve které tři mladí lidé cestují po světě, zkoušejí ubytování všeho druhu a dělí se s diváky o svoje zážitky a tipy. (14. září)

Jack Whitehall: S tátou na cestách – 5. řada

Komik Jack Whitehall a jeho konzervativní otec Michael se v rámci posilování vzájemných vztahů vydávají na neobvyklé, ale zábavné cesty do ciziny. (14. září)

Tvůj souboj s divočinou: Neprochladni!

Bear po nehodě letadla ztratí paměť a musí se rozhodnout, jak zachránit pilota a přežít. Interaktivní dobrodružství, ve kterém jde o hodně. (14. září)

Hodní hoši

Tři šesťáci se chystají na velký večírek, jdou za školu, aby sehnali náhradu za zničený dron, a těší se na první pusu. Nakonec se ale všechno kolosálně zvrtne. (15. září)

Nailed it! – 6. řada

Nadšení pekaři s příšernými výsledky se snaží dopéct k desetitisícové výhře. Něco jako reality show s troškou toho domácího šmudlání. (15. září)

Schumacher

Dokument, který se pomocí exkluzivních rozhovorů a archivních záběrů pokouší vystihnout osobnost sedminásobného mistra světa ve formuli 1 Michaela Schumachera. (15. září)

Strašidelné příběhy na dobrou noc

Alex má strašidelné historky rád, ale teď je musí tahat z rukávu každou noc – jinak zůstane i s novou kámoškou navěky uvězněný v kouzelném sídle zlé čarodějky. (15. září)

Too Hot To Handle: Latinská Amerika

Nezadaní z Latinské Ameriky a Španělska musí v téhle reality show zapomenout na sex. Odměna za zdrženlivost je ale krásných 100 tisíc dolarů. (15. září)

He-Man a vládci vesmíru – 1. řada

Neohrožený teenager Adam a jeho parta statečných outsiderů objeví legendární moc Grayskullu – a svoje poslání bránit Eternii před děsivým Skeletorem. (16. září)

Obdivoval jsem kovboje

Robin Wiltshire to neměl v dětství lehké a útěchu našel ve westernech. Teď cvičí milované koně pro natáčení filmových scén a žije si svůj velký sen. (16. září)

Hra na oliheň

Stovky hráčů na mizině přijmou zvláštní pozvánku na dětskou hru. Uvnitř na ně čeká lákavá cena, ale může je stát život. (17. září)

Nevyřčené příběhy

V ruchu velkoměsta najdou osamělí lidé nové přátele tam, kde by to opravdu nečekali. Tři příběhy o lásce, ztrátě a touze. (17. září)

Otec, který pohnul horou

Bývalý důstojník rozvědky se pustí do extrémně nebezpečné záchranné akce, aby za každou cenu našel syna, který se ztratil na výpravě do zasněžených hor. (17. září)

Sexuální výchova – 3. řada

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (17. září)

Severní Marseilles

Tři marseilleští policajti už mají po krk chytání malých rybek a hodlají rozprášit rozsáhlou drogovou síť. Klíčová informátorka si ale za svoje služby řekne trochu moc. (17. září)

Veselá tetka

Veselá tetka Diane je zbožňovaná potížistka, která má talent vyhýbat se strastem života dospělých. A taky slabost pro svého synovce, který neustále řeší sám sebe. (17. září)

Chata

Jen ona, dvě snoubencovy děti a zasněžená chata daleko od civilizace. Chytila se do děsivé pasti, nebo ji dohání vlastní minulost? (19. září)

Pokračuj na novinky Netflixu z minulého týdne