10 nejstahovanějších filmů 35. týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (Marvel), Smrt ve tmě 2 (Sony Pictures), Příběh Popelky (Prime Video)

Žebříček deseti nejstahovanějších filmů doznal za poslední týden řadu změn. Objevily se v něm tři noví zástupci, marvelovka Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (teprve se čeká na uvedení na Disney+), moderní muzikálové pojetí Popelky (Prime Video) a pokračování úspěšného hororu Smrt ve tmě (vyšlo například na Amazonu). Právě dvojka o smrtelně nebezpečném slepci se zároveň stala pirátsky nejstahovanějším filmem 35. týdne roku 2021. Ani tentokrát se do výběru nevešel žádný titul z Netflixu.

Nejstahovanější filmy 35. týdne 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Black Widow

Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila už téměř zapomenutou minulost Black Widow, a ta se proto musí vydat na cestu napříč celým světem, zatímco je pronásledována Taskmasterem – neúprosným zabijákem, jehož jediný úkol je ji zničit. (uvedeno na Disney+)

9. Expedice: Džungle

Film studia Disney Expedice: Džungle, inspirovaný slavnou atrakcí v zábavním parku Disneyland, je dobrodružnou výpravou do amazonské džungle, ve které se představí Dwayne Johnson jako charismatický kapitán lodi a Emily Blunt jako odvážná průzkumnice na své misi. (uvedeno na Disney+)

8. Zelený rytíř

Chrabrý ale svéhlavý rytíř kulatého stolu Sir Gawain, synovec krále Artuše, se vydává na troufalou cestu, na jejímž konci ho čeká osudový vyzyvatel – obrovský a tajemný Zelený Rytíř. (uvedeno na Prime Video)

7. Rychle a zběsile 9

Dominic Toretto si myslel, že si konečně bude moci začít užívat klidný život s Letty a synem Brianem, jenže pak se ozvala jeho minulost. V týmu lumpů, kteří se rozhodli ovládnout svět, figuruje i člověk, který je stejně odvážný a nebezpečný jako Dom. (uvedeno na Amazonu)

6. Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Po násilné smrti otce se vydal na nebezpečnou a krvavou cestu, která pro něj dřív nebo později nemohla dopadnout dobře. Naštěstí potkal Tommyho (Storm Shadow), vznešeného japonského bojovníka, který ho vzal do své země a umožnil mu trénovat v řadách členů prastarého válečnického klanu. (uvedeno na Prime Video)

5. Shang-Chi a legenda o deseti prstenech

Hlavním hrdinou je superhrdina čínského původu Shang-Chi, který je konfrontován se svojí minulostí, když je zapleten do sítě tajemné organizace Deset prstenů. Jedná se o druhý film ze čtvrté fáze MCU. (prozatím pouze v kinech, brzy na Disney+)

4. Příběh Popelky

Příběh Popelky je moderní filmový muzikál a zároveň odvážné pojetí pohádkové klasiky. Naše ambiciózní hrdinka (Camila Cabell) má velký sen. Její Famózní víla kmotřička jí pomůže vytrvat a uskutečnit ho. (uvedeno na Prime Video)

3. Sebevražedný oddíl

Tým Task Force X, neboli Sebevražedný oddíl má za úkol zničit veškeré dokumenty týkající se projektu Hvězdice. I kdyby je to mělo stát život. Vězňům je do lebky implementováno výbušné zařízení ovládané na dálku, kdyby se vězni případně rozhodli z mise dezertovat. (uvedeno na HBO Max)

2. The Protégé

V dětství ji zachránil legendární zabiják jménem Moody. Když se v dospělosti dozví o jeho smrti, je Anna připravena využít svých schopností a muže, který byl pro ni otcem, pomstít za každou cenu. Od režiséra bondovky Casino Royale. (oficiálně ještě nevyšlo)

1. Smrt ve tmě 2

Pokračování úspěšného hororu se odehrává několik let od násilného vniknutí do domu, kde Norman Nordstrom (Stephen Lang) žije v tichém ústraní, dokud ho nedostihnou vlastní hříchy z minulosti. (uvedeno na Amazonu)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne