30 nejsledovanějších titulů na Netflixu 32. týdne

Foto: Stánek s polibky, Zmizet beze stopy, Zaklínač (vše Netflix)

Rodinný animák a mrazivá minisérie od izraelských tvůrců v čele sledovanosti Netflixu posledního týdne. Oba tituly byly uvedeny s českým dabingem.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (32. týden)

Vin Diesel a jeho Deadshot na páté příčce nejsledovanějších filmů týdne, o patro níž už třetí Stánek s polibky. Bronzové umístění pro další Netflix originál Letovisko lásky, druhý je hudební animák Vivo a vítězem týdne již vzpomínaný animák pro celou rodinu Tajný život mazlíčků 2.

15. Hejno kobylek
14. Creed II
13. Beckett
12. Poslední dopis od milence
11. Mrtví neumírají
10. Stánek s polibky 2
9. Spoušť
8. Stánek s polibky
7. Shiny_Flakes: Náctiletý drogový baron
6. Poslední žoldák

5. Bloodshot

Špičková biotechnologie pomohla oživit mrtvého vojáka, který se teď chystá pomstít svým vrahům. Akční sci-fi drama podle stejnojmenné série komiksů.

4. Stánek s polibky 3

Elle je odhodlaná užít si poslední léto před vysokou naplno. Dá proto dohromady seznam šílených věcí, co chtěla vždycky udělat, ale taky musí ukočírovat Noaha s Leem.

3. Letovisko lásky

Vztah jí nevyšel a kariéra taky nestojí za nic, a tak tahle zpěvačka vezme kšeft v načančaném ostrovním letovisku, kde se úplnou náhodou žení její bývalý snoubenec.

2. Vivo

Do muziky zblázněný medvídek kynkažu vyrazí na životní cestu, aby splnil důležitý úkol a doručil milostnou píseň od starého kamaráda.

1. Tajný život mazlíčků 2

Na farmě kousek od New Yorku si Max chce zvednout sebevědomí, aby se ve městě neztratil. Sněhulka zachraňuje tygří mládě a Gidget předstírá, že je kočka.

15 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (32. týden)

Na Netflix zavítaly první čtyři řady Ricka a Mortyho, ovšem trestuhodně bez českých titulků, přesto to stačilo na páté místo seriálového žebříčku. Ten ovládla minisérie Zmizet beze stopy od izraelských tvůrců skvěle hodnocené Faudy. Dobrý doktor tentokrát hlásí čtvrtou příčku.

15. Make-up star
14. Riverdale
13. Přísně tajné projekty UFO: Odtajněno
12. Zaklínač
11. Láska je slepá
10. Jak se stát tyranem
9. Too Hot to Handle: Brazílie
8. Elita
7. Lupin
6. Papírový dům

5. Rick a Morty

Sice geniální, ale často opilý vědec Rick unese svého neposlušného náctiletého vnuka Mortyho na divoké eskapády do jiných světů a dimenzí.

4. Dobrý doktor

Šikovný, ale autistický chirurg se syndromem učence nastupuje do prestižní nemocnice. Jenže pacienti i ostatní zaměstnanci ho nepřijímají zrovna s důvěrou.

3. Sex/Život

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znova nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát.

2. Outer Banks

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce.

1. Zmizet beze stopy

Manželka mu zemřela a on se snaží zjistit proč. Jenže při hledání pravdy se sám zamotá do sítě nebezpečných tajností a intrik, která se táhne od New Yorku až po Tel Aviv.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály na Netflixu v minulém týdnu