30 nejsledovanějších titulů na Netflixu 31. týdne

Foto: Outer Banks (Netflix), Dobrý doktor (ABC Studios), Poslední žoldák (Netflix)

Letovisko lásky a druhá řada Outer Banks v čele sledovanosti Netflixu v Česku. Zájem byl také o Van Damma nebo nové epizody show Láska je slepá.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (31. týden)

Romantika z dílny Netflixu Letovisko lásky v čele sledovanosti minulého týdne, hned v závěsu novinka s akční legendou Van Dammem, Poslední žoldák. Třetí příčka pro oblíbený animák Tajný život mazlíčků 2, čtvrté je výborně obsazené kanadské drama Poslední dopis od milence. Mezi nejsledovanějšími patnácti filmy se nachází i povedená česká pohádka Princezna zakletá v čase.

15. Princezna zakletá v čase
14. Bartkowiak
13. Blade: Trinity
12. Creed
11. Spoušť
10. Kouzelný drak
9. Potulný samuraj Kenšin: Počátek
8. Vivo
7. Creed II
6. Mrtví neumírají

5. Krvavě rudé nebe

Letadlo na noční lince přes Atlantik unesou teroristi a žena, která trpí záhadnou nemocí, musí ukázat, co se v ní skrývá, aby zachránila svého synka.

4. Poslední dopis od milence

Novinářka objeví milostné dopisy z roku 1965 a rozhodne se, že záhadnému románku přijde na kloub. Jenže láska si pak najde i ji.

3. Tajný život mazlíčků 2

Na farmě kousek od New Yorku si Max chce zvednout sebevědomí, aby se ve městě neztratil. Sněhulka zachraňuje tygří mládě a Gidget předstírá, že je kočka.

2. Poslední žoldák

Jako tajný agent se stal legendou. Teď je ale žoldák a musí vylézt z úkrytu, aby zachránil syna, kterého nikdy nepotkal. A být tátou bude možná jeho nejtěžší mise.

1. Letovisko lásky

Vztah jí nevyšel a kariéra taky nestojí za nic, a tak tahle zpěvačka vezme kšeft v načančaném ostrovním letovisku, kde se úplnou náhodou žení její bývalý snoubenec.

15 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (31. týden)

Seriálům v minulém týdnu vévodila nová řada dobrodružného Outer Banks, druhý skončil Dobrý doktor, třetí příčku si ukořistila brazilská verze reality-show Too Hot to Handle. Mezi první patnáctku opět zavítaly hity minulých měsíců Papírový dům a Lupin.

15. Papírový dům
14. Lupin
13. Jak se stát tyranem
12. Too Hot to Handle
11. Rick a Morty
10. Pokémon: Cesty
9. Zmizet beze stopy
8. Předělávka tetování
7. Make-up Star
6. Přísně tajné projekty UFO: Odtajněno

5. Sex/Život

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znova nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát.

4. Láska je slepá

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají.

3. Too Hot to Handle: Brazílie

Zábavná reality show, ve které v pohádkovém plážovém resortu soutěží sexy mladí Brazilci o 500 tisíc brazilských realů. Kdo chce vyhrát, bude se muset vzdát sexu.

2. Dobrý doktor

Šikovný, ale autistický chirurg se syndromem učence nastupuje do prestižní nemocnice. Jenže pacienti i ostatní zaměstnanci ho nepřijímají zrovna s důvěrou.

1. Outer Banks

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály na Netflixu 30. týdne