21 filmů a seriálů, které Netflix uvede tento týden

Foto: Poražení (Netflix), Zkouška ohněm (Roadside Attractions), Sweet Girl (Netflix)

Tento týden na Netflixu bude patřit polskému filmu, Jasonu Momoovi a kriminálním dokumentům. Diváci se mohou těšit na novou část Neslýchaného, Paměti vraha: Případ Nilsen, akční drama Sweet Girl s představitelem Aquamana nebo celovečerní animák Hlasiťákovi ve filmu. Českou premiéru si odbudou také skvěle hodnocená dramata Zkouška ohněm, Suvenýr a řada polských titulů.

Chesapeake Shores – 5. řada

Když navštíví své rodné městečko v Marylandu, které založil její otec, začne tahle úspěšná podnikatelka a svobodná matka zvažovat, že tu zůstane natrvalo. (16. srpna)

Klíč

Mladá sestra z hospicu přijde na obrovské sídlo v New Orleans postarat se o stárnoucího pacienta po mrtvici a objeví tam klíč k dávným tajemstvím, které dům skrývá. (16. srpna)

Neslýchané: Smlouva s ďáblem

Christy Martin se ve světě boxu probila na špici přes všechny překážky a soupeřky. V soukromí ji ale ničily drogy, domácí teror a strach o život. (17. srpna)

Suvenýr

Zkraje 80. let si nezkušená studentka filmové školy začne s kultivovaným, ale přesto pochybným mužem a postupně si hledá místo na slunci. (17. srpna)

Tut Tut autíčko Otík – 5. řada

Připravte se na legraci i dobrodružství s okouzlujícím dětským vozítkem jménem Otík Klakson, které se prohání po křivolakých silničkách Autíčkova. (17. srpna)

Zkouška ohněm

Tragický a kontroverzní příběh Camerona Todda Willinghama, který byl obviněn z vraždy svých tří dětí, za což byl odsouzen k trestu smrti. (17. srpna)

Černý ostrov

Na zdánlivě mírumilovném ostrově se osiřelý student sblíží se záhadnou novou učitelkou, kvůli které se zaplete do temných tajemství. (18. srpna)

Jiná liga

Je milá, trochu podivínská a trpí vzácnou genetickou poruchou. Hledat štěstí na internetu s kámoši v závěsu už ji ale nebaví, a tak se rozhodne prožít opravdovou lásku. (18. srpna)

Jízda na měsíc

Nezkušený mladík má narukovat k námořnictvu, a tak ho protřelý starší brácha vezme na dobrodružnou výpravu přes celé Polsko, aby ho na vojnu dobře připravil. (18. srpna)

Paměti vraha: Případ Nilsen

Sériový vrah Dennis Nilsen vypráví na děsivých nahrávkách z vězení o svém životě a otřesných zločinech, které spáchal. (18. srpna)

Poražení – 1. řada

V Berlíně roku 1946 pátrá americký policajt po pohřešovaném bratrovi a pomáhá přitom mladé německé policistce v boji proti vlně násilí, která zaplavila celé město. (18. srpna)

Tajný deník brazilské studentky

Dvě holky si chtějí trochu užít, a tak se vydají do ciziny na výměnný studijní pobyt. Tak schválně – jak rychle se do něčeho stihnou namočit? (18. srpna)

Beze studu

Utrápený mladík se vrací ke svoji citově křehké sestře, aby zjistil, co jejich vztah ještě snese. Ona se ale mezitím zamilovala do místního náfuky. (19. srpna)

Hvězdy

Film podle životního příběhu Jana Banaśe vypráví o slavném fotbalistovi a jeho neuvěřitelném úspěchu, který vyvolal velkou rivalitou, prudké vášně i hluboké city. (19. srpna)

Komorník

Vyrostl ve šlechtických kruzích, i když je prostého původu – milovat urozenou ale nesmí. V jeho kraji se navíc o nadvládu už desítky let přetahují tři znesvářené strany. (19. srpna)

Bude to v poho – 1. řada

Rozešli se, ale kvůli dceři pořád bydlí v jedné domácnosti. Satirické komediální drama o tom, jak v dnešním světě vychovávat děti a být dobrým partnerem. (20. srpna)

Hlasiťákovi ve filmu

Velkolepá hudební výprava, na které Lincoln Hlasiťák s rodiči a deseti sestrami v závěsu zamíří do Skotska a zjistí, že mají v rodině královskou krev. (20. srpna)

Rytmická sekce

S vidinou pomsty za ztrátu rodiny se zničená žena vrhne do temného labyrintu mezinárodní špionáže. (20. srpna)

Sweet Girl

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (20. srpna)

Vedoucí katedry – 1. řada

První žena, která to dotáhla na šéfku ústavu, i když není běloška, se na slavné univerzitě snaží splnit závratně vysoké nároky kladené na neúspěšnou katedru angličtiny. (20. srpna)

Zamilovaný

Zadluženou ženu pečující o nemocného otce navštíví dobrácký vymahač dluhů, který místo jejích peněz zatouží získat její srdce. (20. srpna)

Pokračuj na přehled Netflix novinek z minulého týdne