10 filmů, které se objevily na Netflixu začátkem týdne

Foto: Pátek třináctého (Warner Bros.), Pobřežní hlídka (Paramount Pictures), matka! (Paramount Pictures)

Netflix v pondělí přidal do nabídky deset dalších filmů, přičemž dopředu avizoval jen tři z nich. Služba tak pokračuje v rozšiřování obsahu, který se za poslední týdny dočkal řady zajímavých titulů. Od čtrnáctého června si na službě můžete vyhledat matku! režiséra Aronofskyho (Requiem za sen), francouzské drama The Mustang, filmovou Pobřežní hlídku s Dwaynem Johnsonem nebo remake Pátku třináctého. Netflix přidal také fantasy od tvůrců Matrixu, Jupiter vychází, ovšem bez českých titulků.

Five Feet Apart

Dívka s cystickou fibrózou se zamiluje do kluka, který trpí stejnou nemocí, a rozhodne se vzepřít nemocničním pravidlům i ubíjejícímu přežívání ze dne na den.

Jdi svou cestou

Mladý popový zpěvák Jordan chce utéct před stresem, který přináší jeho hvězdná kariéra. Potají proto odjede do malého města, kde se sblíží se studentkou umění Emily.

Jupiter vychází

Mladá žena se dozví, že byla předurčena změnit osud vesmíru poté, co ji vystopuje geneticky upravený lovec. (bez češtiny)

matka!

Básník s manželkou žijí v tichém domě na odlehlém místě. Když jim ale na dveře zaklepou různí nezvaní lidé, začne se jim klidný život rozpadat pod rukama.

Pátek třináctého

V tomhle remaku klasického drasťáku probudí skupina mladých táborových vedoucích hněv Jasona Voorheese, maskovaného maniakálního vraha.

21 posledních Netflix originálů, které dostaly český dabing

Pobřežní hlídka

Elitní plavčík Mitch Buchannon a bývalý olympionik vyšetřují zločinné spiknutí, které ohrožuje budoucnost celé zátoky.

Silnější

Drama založené na skutečné události o Jeffovi Baumanovi, který se vypořádává se ztrátou nohou po výbuchu bomby na bostonském maratonu v roce 2013.

The Mustang

Protřelý zločinec začne v rámci sociálního programu pro vězně pracovat s koňmi a snaží se taky urovnat vztah s dcerou.

Vědkyně

Přední vědkyně otevřeně mluví o překážkách, kterým musely čelit ve snaze zpřístupnit technické obory všem.

Věřte mi: Únos Lisy McVeyové

Foto: Netflix

Holka z Floridy se stane obětí děsivého únosu, ale podaří se jí utéct. Jenže rodina ani úřady pak jejímu příběhu nevěří. Podle skutečné události.

19 filmů, které Netflix přidal v posledních dvou týdnech