10 filmů, které uvedou kina už dnes

Foto: (Rychle a zběsile 9) Universal Picutures, Luca (Pixar), Nightlife: Na tahu (Bontonfilm)

Přepálené Rychle a zběsile a německá komedie s hvězdou Fakjů pane učiteli míří do kin. Nebo snad dáte přednost nové pixarovce či příjemné konverzační komedii Přípitek?

Aleksi

Aleksi (Tihana Lazović) je 26letá dívka, která si po absolvování vysoké školy myslela, že jí patří svět. Po střetu s realitou, ve které se nedokázala prosadit, hledá útočiště u svých rodičů ve vsi na malebném poloostrově Pelješac.

Exorcismus

Maša Artuković je mladá dívka, která žije v domě se starší sestrou Verou. Vera, jejíž víra hraničí s náboženským fanatismem, má podezření, že je Maša posedlá Satanem, a drží ji zavřenou doma.

Luca

Snímek studií Disney a Pixar Luca, odehrávající se v malebném městečku italské riviéry, vypráví o dospívajícím chlapci, který zažívá nezapomenutelné letní prázdniny plné zmrzliny, těstovin a vyjížděk na mopedu.

Moře kouzel

Rodinné animované dobrodružství z pera scenáristy Aleca Sokolowa, nominovaného na Oscara za film Toy Story: Příběh hraček. Bojácný a stydlivý delfín Delphy objeví v moři kouzelnou klenbu.

Nightlife: Na tahu

Užívá si pařby, zábavu, kámoše, holky, každý večer jen v trochu jiném pořadí. Milo žije v noci a hodně dlouho na plný plyn. A pak to přijde. Zamiluje se.

Komedie Nightlife: Na tahu jde do kin! Bude to další hit Elyase M’Bareka?

Přípitek

Adrien trčí na otravné rodinné večeři. Otcovy historky se opakují posté, matka se vyžívá v nudných konverzacích a sestřin snoubenec je jako vždy přechytralý. Adrienova expřítelkyně mu navíc neodpovídá na zprávu. Naděje, že ji získá zpátky, se zmenšuje.

Rychle a zběsile 9

Dominic Toretto (Vin Diesel) si myslel, že si konečně bude moci začít užívat klidný život s Letty (Michelle Rodriguez) a synem Brianem, jenže pak se ozvala jeho minulost.

9 nejšílenějších momentů série Rychle a zběsile

Zvrácená

Film sleduje Alici, dívku s poruchou sluchu, která po té, co ji navštíví Panna Maria, opět slyší, mluví a je schopná léčit nemocné. Zdiskreditovaný novinář (Jeffrey Dean Morgan) doufá, že mu vyšetřování těchto případů pomůže obnovit kariéru.

Žena

Žena se zrodila z touhy ukázat svět skrz oči ženy. A pak přišly otázky! Jakými fázemi musí žena projít, aby se z malé holčičky stala osmdesátiletá babička? Jaké jsou její sny a touhy a čeho se nejvíc bojí? Co jí nejvíc zraňuje?

Pokračuj na kino novinky z minulého týdne