17 novinek (nejen) z Netflixu, které můžete vidět o víkendu

Foto: Prime Video, Netflix

Netflix naservíroval druhou část páté řady Lucifera, třetí řadu Kominského metody nebo pokračování severského seriálu Ragnarök. Pozadu ale nezůstalo ani HBO GO, které uvedlo speciální epizodu Přátel s českými titulky (aktuálně se čeká na dabing). Zajímavou novinku přidal také stream od Amazonu, Disneyho plusko má za sebou očekávanou premiéru Cruelly (příchod do ČR v druhé polovině tohoto roku). Už víte, na co se budete dívat o víkendu?

Amnestie

Tři rodiny se po sametové revoluci vyrovnávají s následky prezidentských amnestií, které vyvrcholily největší vězeňskou vzpourou v dějinách Československa. (Netflix)

Baggio: Božský copánek

Dokument o jednom z nejlepších fotbalistů všech dob Robertu Baggiovi a vrcholech jeho kariéry, zraněních, co musel překonat, a cestě k buddhismu, po které se vydal. (Netflix)

Black Space – 1. řada

Pravidla moc neřeší a využívá dost nezvyklé prostředky. Teď vyšetřuje masakr na izraelské střední škole, který má na svědomí parta zabijáků v maskách jednorožců. (Netflix)

Cruella

Film se odehrává v době londýnské punckrockové revoluce 70. let a sleduje vzpurné počátky nechvalně proslulé módní darebačky, Cruelly de Vil. (Disney+)

Černé pondělí – 3. řada

19. října roku 1987 – Černé pondělí, nejhorší akciový krach v dějinách Wall Street. Toto je příběh o tom, jak se skupina outsiderů utkala s klubem zasloužilých titánů z Wall Street a způsobila kolaps největšího finančního systému na světě. (HBO GO)

Eden – 1. řada

Holka, kterou tajně vychovali roboti, odhaluje temná tajemství nádherného utopického světa, ve kterém po lidstvu nezbyly skoro žádné stopy. (Netflix)

Kominského metoda – 3. řada

Učitel herectví Sandy Kominsky se svým nejlepším přítelem Normanem Newlanderem si navzájem pomáhají zvládat všechny peripetie stárnutí s humorem. (Netflix)

Lucifer – 2. část 5. řady

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Modrý zázrak

Vychovatel a jeho chráněnci mají v plánu získat peníze na záchranu svého sirotčince tím, že vyhrají rybářskou soutěž. A tak vezmou do party vysloužilého kapitána. (Netflix)

Na vysoké noze: Jak afroamerická kuchyně proměnila Ameriku

Černošské jídlo je americké jídlo. Dokumentární seriál, ve kterém šéfkuchař a spisovatel Stephen Satterfield mapuje chuťové spojnice mezi Afrikou a Texasem. (Netflix)

Panic – 1. řada

Každé léto riskují své životy v sérii výzev, ve kterých čelí svým největším nočním můrám, aby vyhráli pohádkové peníze. Vyhrát ale může jen jeden. (Amazon Prime Video)

Pracující dívky

Axelle, Dominique a Conso mají jedno společné tajemství – vedou dvojí život. Setkávají se každé ráno na parkovišti, aby společně dojížděly za prací na druhé straně hranice. (HBO GO)

Přátelé: Zase spolu 

Ve speciálu, který nemá scénář, se hvězdy seriálu Přátelé vrací do kultovní haly číslo 24 (Stage 24) ve studiích Warner Bros. v Burbanku, kde se oblíbený sitkom natáčel. V pořadu se objeví i řada speciálních hostů. (HBO GO)

Příběh tantry

Dokument o tradičních i současných tantrických rituálech – tajemných a provokativních praktikách s kořeny v hinduismu a buddhismu. (Netflix)

Ragnarök – Konec světa – 2. řada

V norském městečku, které sužuje znečištění a děsí tající ledovce, se konec světa zdá být až moc skutečný. K bitvě s dávným zlem bude potřeba legenda. (Netflix)

Tak nějak – 2. řada

Byli cool, když jim bylo dvacet a mohli pařit. Po třicítce vyměnili kluby za plínky, ale cool by rádi byli dál. Animovaný seriál pro dospělé. (Netflix)

Výkupné za Londýn

Dokument o bombovém útoku na komunity černochů, gayů a Bangladéšanů, ke kterému došlo v roce 1999 v Londýně, a o pátrání po jeho pachateli z řad členů krajní pravice. (Netflix)

Pokračuj na filmové a seriálové tipy z minulého týdne