13 nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu 21. týdne

Foto: Netflix, Universal Pictures

Zombie akce režiséra Zacka Snydera a třetí řada animovaného seriálu Jurský svět ovládly sledovanost Netflixu posledního týdne.

13 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (21. týden)

Zack Snyder natočil pro Netflix velký hit, jeho Armáda mrtvých se stala nejsledovanějším filmem nejen v Česku za posledních sedm dní. Velký zájem diváci projevili také o Padesát odstínů šedi, animák Rodinu na baterky, Ženu v okně s Amy Adams a český snímek Amnestie, který se na Netflix dostal tento týden.

13. Království
12. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku
11. Modrý zázrak
10. Nekonečná láska
9. Kyslík
8. R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů
7. Wanted
6. 8. míle

5. Amnestie

Tři rodiny se po sametové revoluci vyrovnávají s následky prezidentských amnestií, které vyvrcholily největší vězeňskou vzpourou v dějinách Československa.

4. Žena v okně

Kvůli agorafobii se drží doma, ale posedlost novými sousedy jí nedá spát – psycholožka, co se snaží vyřešit brutální zločin, který na vlastní oči viděla z okna.

3. Rodina na baterky

Vyjeli si na pořádný výlet, ale robotí apokalypsa jim zatla tipec. Teď má Mitchellovic rodinka, ulítlá jako žádná jiná, na krku záchranu celého lidstva.

2. Padesát odstínů šedi

Boháč a mladá, nezkušená studentka se po hlavě vrhají do intenzivního vztahu založeného na zkoumání erotických extrémů.

1. Armáda mrtvých

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny.

13 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (21. týden)

Třetí řada animovaného Jurského světa ovládla kategorii seriálů, dařilo se také mexické kriminálce Kdo zabil Saru a polské lechtivé komedii Sexify. Pětici nejsledovanějších doplnily seriály Světlo a stíny a superhrdinovka Jupiter’s Legacy. Do zájmu se opět dostala Koruna, ale také Papírový dům a nové, dlouho očekávané epizody Lucifera.

13. Nevina
12. Černá listina
11. Koruna
10. Papírový dům
9. Ragnarök – Konec světa
8. Méďa a lumíci
7. Lucifer
6. Love, Death & Robots

5. Jupiter’s Legacy

Jsou první generací superhrdinů. Ale jak předávají štafetu svým dětem, přibývá sporů – a stará pravidla přestávají platit.

4. Světlo a stíny

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa.

3. Sexify

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity.

2. Kdo zabil Saru?

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele.

1. Jurský svět: Křídový kemp

Šest teenagerů si mělo užívat dobrodružství na táboře na Isla Nublar. Místo toho ale musí společně bojovat o holý život, když ze zajetí na ostrově uprchnou dinosauři.

Pokračuj na přehled nejsledovanějších titulů na Netflixu z minulého týdne