10 nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu a HBO

Foto: Lionsgate, Netflix

V žebříčku nejstahovanějších filmů se na předních místech, oproti minulému týdnu, téměř nic zásadního nezměnilo. Na první příčce je stále Mortal Kombat (HBO Max), na druhém Nikdo (iTunes). Následuje novinka, další akční podívaná na motivy Toma Clancyho, Bez výčitek (Amazon Prime Video), bramborová pozice tentokrát pro Godzillu a Konga (HBO Max). Podle serveru TorrentFreak se mezi desítku nejstahovanějších zařadily také novinky Rodina na baterky (Netflix) nebo Voyagers (iTunes).

Nejstahovanější filmy k 3. květnu 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. The Virtuoso

Nájemný zabiják, který si přezdívá Virtuoso, musí splatit dluh u Mentora. Jedinou informaci, kterou dostal, je čas a místo, kde má zasáhnout cíl. Žádné jméno, žádný popis, nic. Když Virtuoso dorazí na místo, vidí několik možných cílů, včetně krajského šerifa. Neví, jestli zasáhl správný cíl, ale pokud ne, hrozí mu velké nebezpečí. (uvedeno na iTunes)

9. Demon Slayer: Mugen Train

Počet obětí tajemných zmizení lidí na palubě jednoho pravidelného linkového vlaku se nebývale zvedl, což nemohlo ujít pozornosti organizace zabijáků démonů. Ovšem předchozí snaha o vyšetření celé situace, doplněná vysláním několika lovců, nevedla k žádnému výsledku a skončila pouze dalším krveprolitím a lidskou smrtí. (oficiálně zatím neuvedeno)

8. Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash doufají, že na záchranu planety před zloduchy jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid ještě není příliš pozdě. (uvedeno na HBO GO)

7. Rodina na baterky

Vyjeli si na pořádný výlet, ale robotí apokalypsa jim zatla tipec. Teď má Mitchellovic rodinka, ulítlá jako žádná jiná, na krku záchranu celého lidstva. Hvězdně obsazená animovaná komedie od otevřených hlav, co vymyslely filmy Spider-Man: Paralelní světy a LEGO příběh. (uvedeno na Netflixu)

6. Voyagers – Vesmírná mise

V sázce je budoucnost lidské rasy a skupina mladých mužů a žen se vydává na expedici s cílem kolonizovat vzdálenou planetu. Když však odhalí znepokojivá tajemství mise, stanou se bezmocnými proti rozkoši, hladu a moci, jakmile se vyhnou pití „Modré“. (uvedeno na iTunes)

5. The Marksman

Rančer na arizonské hranici se stane nepravděpodobným obráncem mladého mexického chlapce, který zoufale prchá před vrahy kartelu, kteří ho pronásledovali do USA. (bude uvedeno na iTunes)

4. Godzilla vs. Kong

Legendy se střetnou ve filmu Godzilla vs. Kong, kde se tito mýtičtí protivníci setkávají ve velkolepé bitvě věků a osud světa tak visí na vlásku. Epický střet mezi dvěma titány – vyvolaný neviditelnými silami – je pouze začátkem tajemství, které leží hluboko v jádru Země. (uvedeno na HBO Max)

3. Tom Clancy: Bez výčitek

John Kelly, příslušník elitní jednotky Navy SEAL, pátrá po vrazích své ženy. Když jednotka ruských vojáků vyvraždí jeho rodinu jako odplatu za jeho roli v přísně tajné operaci, začne pronásledovat vrahy s plným nasazením. (uvedeno na Amazon Prime Video)

2. Nikdo

Když se jedné noci vloupají do jeho domu dva zloději, Hutch se rozhodne, že se jim nepostaví na odpor, aby minimalizoval nebezpečí pro členy své rodiny. Ta ale jeho rozhodnutí dvakrát neoceňuje. Že je ale někdo nenápadný, neznamená, že není nebezpečný. (uvedeno na iTunes)

1. Mortal Kombat

MMA zápasník Cole Young hledá nejlepší bojovníky planety Země, aby spolu mohli čelit nepřátelům z Vnějšího světa. Střetnou se v nemilosrdném souboji zvaném Mortal Kombat, jehož výsledek určí osud celého vesmíru. (uvedeno na HBO Max)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne