7 aktualit týdne: Cronenbergův návrat a DiCapriův remake

Foto: Warner Bros., Film Europe, Universal Pictures

Také o novém filmu Gal Gadot a dalších Transformerech.

Cronenberg a Mortensen natočí sci-fi

Viggo Mortensen ve filmu Dějiny násilí režiséra Davida Cronenberga. Foto: Warner Bros.

Chystaný projekt Crimes of the Future se odehrává v budoucnosti, kdy se lidstvo musí přizpůsobit novým podmínkám a měnit svá biologická složení. Hlavní postavou je influencer, jenž pro své followery zprostředkuje růst nových orgánů ve svém těle. David Cronenberg se zřejmě vrací ke svým starým tvůrčím metodám. Ve filmu si zahrají Viggo Mortensen a Kristen Stewart.

DiCaprio zremakuje Chlast

Úspěšný dánský film neunikl pozornosti Leonarda DiCapria a ten již pro svou společnost Appian Way Productions získal práva na remake. Podle neoficiálních informací by měl po Madsu Mikkelsenovi převzít hlavní roli.

Druhý ročník DC FanDome

Setkání fanoušků DC Comics proběhne už 16.10. Snad můžeme doufat v další trailer na Pattinsonova The Batmana.

Gal Gadot si vzpomene na minulé životy

Gal Gadot ve filmu Wonder Woman 1984. Foto: Warner Bros.

Ve snímku Meet me in Another Life si zahraje jednoho z dvojice milenců, kteří se dávají dohromady při každé reinkarnaci. Film adaptuje stejnojmenný román od Catriony Silvy.

Kdo si zahraje v příštích Transformerech?

Hlavní mužskou roli si střihne Anthony Ramos (Hamilton, Godzilla II Král monster), jeho hereckou partnerkou bude Dominique Fishback (Nenávist, kterou jsi probudil, Judas and The Black Messiah).

Další film z MonsterVerse

Adam Wingard momentálně jedná se studiem o pokračování filmu Godzilla vs. Kong. Údajně by mělo jít o Son of Kong. Ten vznikl už ve třicátých letech jako přímé pokračování původního King Konga, a titulní hrdina v něm byl přátelským a nápomocným tvorem, chránící lidské hrdiny před nástrahami Ostrova lebek. Film tak vytvořil přímý kontrast proti původnímu King Kongovi, jenž byl v té době pouze zlomyslným animálním monstrem. Vzhledem k tomu, že současný Kong je dost přátelský a „polidštěný“, je otázka, kam se dá s jeho synem v současné kontinuitě zajít.

Vin Diesel a F. Gary Gray opět spolu

Udělali spolu Osamělého mstitele a Rychle a zběsile 8, nyní chystají akční komedii. Zatím není známo, o čem snímek s názvem Muscle bude.

Pokračuj na přehled zpráv ze světa filmu z minulého týdne