10 nejstahovanějších filmů na torrentech za poslední týden

Foto: Netflix, HBO Max (Warner Bros.), Voltage Pictures

Žebříček deseti nejstahovanějších filmů týdne zaplnily novinky ze stáje HBO Max. Již dříve uvedenou Ligu spravedlnosti Zacka Snydera a megahit Godzilla vs. King nově doplnil krvavý Mortal Kombat, který ihned po svém uvedení tento žebříček ovládnul. Další zajímavá novinka týdne, netflixovský Utajený pasažér, skončil na páté příčce. Mezi top deseti filmy se objevuje také drama The Father, za které si Anthony Hopkins zasloužil Oscara.

Nejstahovanější filmy k 26. dubnu 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak čerpá data z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. The Father

Muž v pokročilém věku odmítá pomoc od své dcery. Brzy ale začne pochybovat o svých nejbližších, o své mysli a struktuře své reality. Výborný Anthony Hopkins, který byl za roli oceněn Oscarem, ve filmu podle úspěšné divadelní hry. (uvedeno na iTunes, Google Play)

9. Raya a drak

Kdysi dávno ve fantazijním světě Kumandry žili lidé a draci v harmonii. Kdykoliv pak zlověstné nestvůry nazývané Druuni ohrožovaly zemi, draci se pro záchranu svých lidských přátel obětovali. (uvedeno na Disney+)

8. Chaos Walking

Planetu Nový svět kolonizuje malá skupina osadníků z nepřátelského Starého světa. Po mnoha letech dochází k nečekanému zvratu. Domorodí obyvatelé se vzbouří, zaútočí na osadníky a usmrtí všechny ženy. Muže a zvířata náhle napadne podivný vir, který umožňuje slyšet myšlenky ostatních. (uvedeno na Amazon Video)

7. The Courier

V příběhu založeném na skutečných událostech Cumberbatch hraje britského obchodníka Grevilla Wynnea, který se zaplete do politického konfliktu. Jeho spojencem se stane jistý sovětský důstojník a oba se budou snažit o zažehnání nechvalně známé kubánské krize a nukleární hrozby způsobené studenou válkou. (uvedeno na iTunes)

6. Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash doufají, že na záchranu planety před zloduchy jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid ještě není příliš pozdě. (uvedeno na HBO GO)

5. Utajený pasažér

Utajený pasažér omylem poškodí základní systémy podpory života vesmírné lodi, která letí k Marsu. Zásoby docházejí, důsledky pro misi můžou být fatální a posádku čeká nelehká volba. Thriller od Joea Penny. Hrají Anna Kendrick a Toni Collette. (uvedeno na Netflixu)

4. The Marksman

Rančer na arizonské hranici se stane nepravděpodobným obráncem mladého mexického chlapce, který zoufale prchá před vrahy kartelu, kteří ho pronásledovali do USA. (bude uvedeno na iTunes)

3. Godzilla vs. Kong

Legendy se střetnou ve filmu Godzilla vs. Kong, kde se tito mýtičtí protivníci setkávají ve velkolepé bitvě věků a osud světa tak visí na vlásku. Epický střet mezi dvěma titány – vyvolaný neviditelnými silami – je pouze začátkem tajemství, které leží hluboko v jádru Země. (uvedeno na HBO Max)

2. Nikdo

Když se jedné noci vloupají do jeho domu dva zloději, Hutch se rozhodne, že se jim nepostaví na odpor, aby minimalizoval nebezpečí pro členy své rodiny. Ta ale jeho rozhodnutí dvakrát neoceňuje. Že je ale někdo nenápadný, neznamená, že není nebezpečný. (uvedeno na iTunes)

1. Mortal Kombat

MMA zápasník Cole Young hledá nejlepší bojovníky planety Země, aby spolu mohli čelit nepřátelům z Vnějšího světa. Střetnou se v nemilosrdném souboji zvaném Mortal Kombat, jehož výsledek určí osud celého vesmíru. (uvedeno na HBO Max)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne