10 nejstahovanějších filmů (nejen) z Netflixu a HBO za poslední týden

Foto: Warner Bros., Netflix, Amazon Prime Video

Horká novinka z Netflixu, Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera, se podle očekávání stala terčem filmových pirátů a po třech dnech od svého uvedení získala titul nejstahovanějšího filmu týdne. Druhá příčka patří thrilleru s Angelinou Jolie Kdo mi jde po krku, třetí místo videoherní adaptaci Mortal Kombat. Mezi desítku nejstahovanějších, podle serveru TorrentFreak, se vrátila disneyovka Raya a drak.

Nejstahovanější filmy k 24. květnu 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. The Marksman

Rančer na arizonské hranici se stane nepravděpodobným obráncem mladého mexického chlapce, který zoufale prchá před vrahy kartelu, kteří ho pronásledovali do USA. (uvedeno na iTunes)

9. Raya a drak

Kdysi dávno ve fantazijním světě Kumandry žili lidé a draci v harmonii. Kdykoliv pak zlověstné nestvůry nazývané Druuni ohrožovaly zemi, draci se pro záchranu svých lidských přátel obětovali. (uvedeno na Disney+)

8. Žena v okně

Kvůli agorafobii se drží doma, ale posedlost novými sousedy jí nedá spát – psycholožka, co se snaží vyřešit brutální zločin, který na vlastní oči viděla z okna. Amy Adams v hlavní roli. (uvedeno na Netflixu)

7. Tom Clancy: Bez výčitek

John Kelly, příslušník elitní jednotky Navy SEAL, pátrá po vrazích své ženy. Když jednotka ruských vojáků vyvraždí jeho rodinu jako odplatu za jeho roli v přísně tajné operaci, začne pronásledovat vrahy s plným nasazením. (uvedeno na Amazon Prime Video)

6. Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash doufají, že na záchranu planety před zloduchy jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid ještě není příliš pozdě. (uvedeno na HBO GO)

5. Nikdo

Když se jedné noci vloupají do jeho domu dva zloději, Hutch se rozhodne, že se jim nepostaví na odpor, aby minimalizoval nebezpečí pro členy své rodiny. Ta ale jeho rozhodnutí dvakrát neoceňuje. Že je ale někdo nenápadný, neznamená, že není nebezpečný. (uvedeno na iTunes)

4. Godzilla vs. Kong

Legendy se střetnou ve filmu Godzilla vs. Kong, kde se tito mýtičtí protivníci setkávají ve velkolepé bitvě věků a osud světa tak visí na vlásku. Epický střet mezi dvěma titány – vyvolaný neviditelnými silami – je pouze začátkem tajemství, které leží hluboko v jádru Země. (uvedeno na HBO Max)

3. Mortal Kombat

MMA zápasník Cole Young hledá nejlepší bojovníky planety Země, aby spolu mohli čelit nepřátelům z Vnějšího světa. Střetnou se v nemilosrdném souboji zvaném Mortal Kombat, jehož výsledek určí osud celého vesmíru. (uvedeno na HBO Max)

2. Kdo mi jde po krku

Angelina Jolie v roli hasičské záchranářky Hannah, která narazí na dvanáctiletého chlapce Connora, svědka brutální vraždy, kterému jsou na stopě dva nebezpeční zabijáci. Oba čelí jak vrahům, tak i požáru, který nebezpečně rychle pohlcuje les. (uvedeno na HBO Max)

1. Armáda mrtvých

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. Akční sága od Zacka Snydera. Šéfa žoldáků hraje Dave Bautista. (uvedeno na Netflixu)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne