Kde sledovat film Zrodila se hvězda online

Foto: Warner Bros.

Zrodila se hvězda je americký film, který natočil Bradley Cooper. Oscarový snímek (2018) lze sledovat online. Zrodila se hvězda je remakem stejnojmenných filmů z let 1937, 1954 a 1976. Titul je možné si zakoupit na Google Play, iTunes a Rakuten. Dříve byl již uvedený na Netflixu a HBO GO.

Pro čtyřnásobného držitele nominace na Oscara Bradleyho Coopera je tento film jeho režijním debutem. Cooper ve filmu zároveň hraje hvězdu country Jacksona Mainea, který objeví neznámou talentovanou zpěvačku Ally (Lady Gaga). Film si odnesl Oscara za nejlepší píseň (Shallow).

Pokud máte rádi romantické filmy, které vás rozbrečí, tak je to film pro vás. Postupem filmu sledujeme rostoucí lásku mezi Ally a Jacksonem a jako bonus tam zazní spousta skvěle zazpívaných písní. Režijně to není úplně geniální, ale když vezmeme v potaz, že se jedná o Cooperovu režijní prvotinu, tak to není až tak zlé. Snímek se bude určitě líbit těm, co neviděli předchozí filmy. Pro ty, co je viděli, to bude skvělá hudební podívaná, jelikož Lady Gaga jako obvykle zpívá na výbornou a Bradley Cooper překvapivě hodně dobře. Moderně pojatý příběh o Popelce plný romantiky, hudby a slz, určitě nadchne jak mladší, tak starší diváky. Celou recenzi si můžete přečíst zde.

Foto: Warner Bros.