8 trailerů týdne: Marvel, zombie a Netflix

Foto: Universal Pictures, Netflix, Marvel

Za poslední týden světlo světa spatřilo hned několik zajímavých filmových trailerů. Níže vám proto přinášíme sestavu těch nejnovějších upoutávek na očekávané snímky a seriály. Najdete mezi nimi i Netflix novinku Zacka Snydera, pokračování akční komedie Zabiják a bodyguard, či nejnovější marvelovku…

Annette

Adam Driver a Marion Cotillard se představují v dramatické muzikálové podívané od francouzského režiséra Leose Caraxe. Snímek by měl být uveden do kin 6. července.

Armáda mrtvých

Jedná se o odpověď na otázku: „Na čem Zack Snyder vyjma diskutovaného sestřihu Justice League v poslední době pracoval?“ Odpovědí je návrat k vlastním kořenům (výborný Úsvit mrtvých), a sice neskutečně nadupaně vypadající zombie snímek se silnou pachutí apokalypsy. Má se navíc jednat o začátek zbrusu nové série. Premiéra na Netflixu už 21. května!

Love, Death & Robots – 2. řada

Seriálová antologie od různých tvůrců. Odpověď Netflixu na Animatrix. I tak by se dal nazvat zajímavý experimentální seriál, jehož krátké epizody v sobě nesou přesně to, co nastiňuje název. Různě animované či hrané krátkometrážní filmy s tu hlubokým, tu plošším poselstvím, z něhož tu mrazí a tam vyvstane pobavený úsměv. Rozhodně velmi zajímavý projekt, jehož druhá řada si zaslouží pozornost. Uvidíme na Netflixu už 14. května!

Resident Evil: Infinite Darkness

„Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation.“ Animovaný seriál, který potěší zejména skalní fandy kultovní herní hororové série. Rozhodně se je na co těšit a i tentokrát Netflix dominuje nabitým programem. Vedle povedené Castlevanie se může i tentokrát jednat o povedenou adaptaci videohry. Možnost zhlédnout už v červenci.

Rychle a zběsile 9

Dominic Toretto má už zase trable s rodinou, tentokrát ale úplně jiné, než byste asi čekali. Kyberteroristka Cipher se navíc oklepala z direktu, který ji rychlá a zběsilá parta uštědřila v osmém díle, a je odhodlána jim to všem vrátit i s úroky. Na režisérský post se vrací Justin Lin, režisér Tokijské jízdy, pátého a šestého dílu série. V hlavních rolích se představí Vin Diesel, Lucas Black, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Ludacris, Charlize Theron, Helen Mirren a další. Film má stanovou americkou kino premiéru na 8. července.

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech

Snímek režíruje Destin Daniel Cretton, jenž má za sebou povedené filmy jako je Obhájce nevinných nebo Dočasný domov. Doufejme tedy, že tento film neskončí fiaskem, podobně jako seriál Iron Fist, u kterého Marvel taktéž vsadil na bojové umění. Oproti třetímu Iron Manovi, kde jsme se setkali s falešným Mandarinem, zde se v rámci MCU konečně seznámíme s tím pravým. Shang-Chi a legenda o deseti prstenech má premiéru v kinech 2. září 2021.

The Water Man

Gunner (Lonnie Chavis) vyráží na výpravu za záchranou své nemocné matky (Rosario Dawson) za účelem nalezení mýtického tvora, který třímá tajemství nesmrtelnosti. Bytost je nazývaná Water Man. Tak by se dal nastínit úvod dramatického mysteriózního snímku, jehož režie se ujal David Oyelowo. Water Man zatím nemá premiéru.

Zabijákova žena & bodyguard

Ryan Reynolds se opět setkává s nájemným vrahem, se kterým byl nucen v minulosti spolupracovat. A nejenom s ním. Do akce Michaela zatáhne zabijákova žena (Salma Hayek), která je stejně (ne-li víc) brutální zločinec jako její partner. Společně musí čelit zákeřnému nepříteli v podobě Antonia Banderase. Hvězdné obsazení doplňují Morgan Freeman, Tom Hopper a Richard E. Grant ve vedlejších rolích. Režie se opět ujal Patrick Hughes. Zabijákova žena a bodyguard bude mít premiéru 15. července.

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne