8 trailerů týdne: Superhrdinové z Netflixu a krvavý Mortal Kombat

Netflix představuje své nové superhrdiny, oceněním ověnčený film Monster nebo hvězdě obsazený snímek Žena v okně. Mortal Kombat dostal před blízkým uvedením na HBO Max další trailer, tentokrát ale doplněný o záběry ze zákulisí. Znovu se také představuje krutá Cruella nebo další pokračování ze série Krotitelů duchů.

Cruella

Estella „Cruella“ De Vil (Emma Stone) je chytrá a cílevědomá módní návrhářka, která se nezastaví před ničím, aby její návrhy byly oceněny. Estelly a jejich návrhů si všimne baronka (Emma Thompson), která je ve světě módy legendou. Jejich vztah se ale zvrtne, což Estellu promění na krutou Cruellu. V kinech bude film uveden 27. května 2021 a o den později také na Disney+.

Jupiter’s Legacy

Další superhrdinský seriál od Netflixu představuje postavy z předlohy Marka Millera. Příběh zobrazuje první superhrdiny, kteří se ke svým schopnostem přišli ve třicátých letech. Dnes už jsou ale staří a jejich děti musí zaujmout pozici svých rodičů. To je ale obtížnější, než se může zdát. Netflix seriál zpřístupní 7. května 2021.

Kdo mi jde po krku

Mladý kluk uvidí vraždu svého otce. Vrazi ho pronásledují ho do hlubokého lesa, který je poblíž. Tam narazí na Hannah Faberovou (Angelina Jolie), která mu nabídne pomocnou ruku a spolu se vydají do úkrytu. Zoufalí vrahové, kteří se chtějí zbavit svědků, zapálí les a oba hlavní protagonisté musí uniknout nejen jim, ale i neúprosnému požáru. V kinech se film objeví 13. května a na HBO Max o den později.

Krotitelé duchů: Odkaz

Matka se svými dvěma dětmi se musí přestěhovat na farmu v malém městečku Summerville, kterou zdědila po svém otci. Tam se děti dozví, že jsou spojeni s původními krotiteli duchů a přijdou na tajemný odkaz, který tam zanechal právě jejich dědeček. Kromě Paula Rudda se filmu se objeví Bill Murray a Dan Aykroyd, tedy dva původní členové krotitelů duchů. Snímek by se měl objevit v kinech 10. listopadu 2021.

Mainstream

Barmanka Frankie (Maya Hawke) a její kamarád Jake (Nat Wolff) narazí na Linka (Andrew Garfield), který se staví proti komerci, sociálním sítím a mainstreamu. Společně začnou natáčet videa, kde Link tyto věci kritizuje a rychle se díky nim proslaví. Za nedlouho se z nich stane přesně to, proti čemu zpočátku bojovali. Premiéra snímku je stanovena na 7. května 2021

Monster

Steve Harmon (Kelvin Harrison Jr.) je bystrým studentem filmové vědy na harlemské středí škole. Steve je ale obviněn z vraždy a pokud soudní proces nedopadne dobře, celý svůj život může strávit za mřížemi. Film měl premiéru už v roce 2018 na festivalu v Sundance, ze kterého si odnesl jedno ocenění. Na Netflixu bude mít premiéru opět 7. května 2021.

Mortal Kombat

Oblíbené postavy ze stejnomenné videohry se sejdou v tomto brutálním epickém příběhu. Trailer přináší kromě ukázek ze samotného filmu také záběry ze zákulisí, krátké představení herců a hereček a jejich názory na tento film. Na HBO Max bude Mortal Kombat uveden už 23. dubna.

Žena v okně

Doktorka Anna Fox (Amy Adams) se spřátelí se sousedkou, která bydlí v bytě naproti. Z ničeho nic ale sousedka zmizí a Anna chce zjistit, co se s ní stalo. Film má hvězdné obsazení a krom Amy Adams se objeví taky Gary Oldman, Julianne Moore nebo Anthony Mackie. Žena v okně bude uvedena na Netflixu 14. května 2021.

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne